Narukerä vei voiton, lukemat 2-5

Narukerä kommentoi ottelua seuraavasti

Kaunista se ei ollut, mutta kaikki lasketaan. Punavalkoinen käynnisti Suomen cup -taipaleensa voitolla isäntäjoukkue OLSia vastaan lukemin 2-5.

Tuomas Hopun Kommentit ottelusta

OLS ja Narukerä avasivat Suomen Cupin Oulussa. Ottelun alku oli isänniltä pirteä sekä pelillisesti että tuloksellisesti. Neljän minuutin kohdalla JPS-laina, toisen polven jääpalloilija Aatu Böhm iski ensimmäisestä kulmasta OLS:n 1-0 johtoon. Eero Paavola tasoitti pitkällä soolollaan 7. minuutilla 1-1:een. Hallinta siirtyi alun jälkeen Narukerälle, mutta OLS pelasi pitkään tiiviisti. Puolen tunnin kohdalla Narukerä kuitenkin maalasi hieman varkain kahdesti 3-1:een. Siinä vaiheessa OLS:n pallonhallinta oli jo alkanut käydä vähiin. Tauolla Narukerä johti 4-1. Avausjakson erikoisuus oli, että Narukerän kenttähallinnasta huolimatta kulmalyönnit olivat OLS:lle 4-1. Molemmat joukkueet iskivät vielä toisella jaksolla pilkulta yhden maalin ja näin loppunumerot olivat Narukerälle 5-2.

Narukerän parhaat: Eero Paavola – Ville Aaltonen – Joona Rajala

OLS:n parhaat: Eetu Jaatinen ja Jere Penttilä.