Farssi Helsingissä jatkuu

HIFK – Botnia ottelun piti käynnistyä klo: 19.00

Nyt kentällä hääräävät (klo:19.15) kaupungin työntekijät ja yrittävät korjata jäätä. Braku tunaroitiin koko kaudeksi remonttiin, mikä olisi voitu oikeasti tehdä jo kesällä. Tälläkertaa ei Oulunkylän jää kestä!

Pitäisiko Helsingin joukkueiden kysyä Vantaalta, tai Espoolta pelipaikkaa? Kyseisissä kaupungeissa yleisöluistellaan täysillä. Pitäisikö asialle tehdä jotakin?

Halli helsinkiin?

Asialle ei enää voi kun nauraa! Niin usein Helsingissä jääpallo jää kaupungin rattaisiin, jalkoihin, tai pöytälaatikkoon. Muut lajit menevät vasemmalta ja oikealta ohitse kenttineen, ja tiloineen. Olisiko vihdoin kaupungin myönnettävä luvat hallin rakentamiselle? Näin ei voi jatkua enää!

Kaupungin päättäjät, ymmärtäkää jo lajin todella surkeat olosuhteet, joita lajin taustahenkilöt ovat hallin muodossa viemässä eteenpäin, ettei enää jouduta tähän joka vuosi ulkona vaivaavaan ongelmaan. Tämä on viimeisen 10 talven aikana, jo 4 vai 5? talvi kun ongelmat ovat olleet lähes mahdottomat!

Helsingin kaupunki saa kohta kunnian Suomessa yli 115 vuotta pelatun lajin hautaamisesta, surullista…

PÄIVITYS 19:50 PELI ON PERUUTETTU! Siirtyy uuteen ajankohtaan!

Ottelua ei pystytä pelaamaan, ja se siirretään!! – Kiitos Helsingin kaupunki! Virallinen tieto kertoo että jäässä on vaarallisia railoja, ja epävirallinen että jäädytyskone jumittui paikoilleen ja siitä kohdasta jää meni pilalle. Oli niin tai näin, kertakaikkiaan näin ei voi vain enää jatkua!

Korvaako Kaupunki aiheutuneet järjestysvalvojien, kassahenkilökunnan, tuomareiden, yms muut kulut järjestävälle seuralle?

BandyliigaToimituksessa ollaan hyvin surullisia ja toivotaan että muualla Suomessa ymmärretään arvostaa myös lajia nimeltään jääpallo. Uskokaa tai älkää, jääpallo on kuitenkin Suomen vanhin joukkuejääurheilulaji koko Suomessa! Toimintamme on ehkä jääkiekkoon, ja jalkapalloon verrattuna pientä, mutta me lajin parissa toimivat haluamme tasapuolisuutta. Olisi hienoa että saisimme rakentaa itse edes yhden paikan Helsingissä missä liikuttaa lapsia, ja ehkä jopa myydä lippuja Bandyliigaan, niin että ottelu myös pelataan. Sekä sellaisen paikan, missä jää ei olisi aina ongelma!

Onko jääpallolla tulevaisuutta Helsingissä? Tämä kysymys on oikeasti hyvinkin monen Helsingissä toimivan jääpalloihmisen puheissa, kun heitä tapaa.

Surullista…

Leave a Reply