Bandyliiga.fi sivusto työn touhussa

Seurat ovat ilmoittaneet jo jonkin verran kokoonpanojaan, ja valmennusvaihdoksia kaudelle 2021-22. Hetkeen ei uusia julkaisuja ole tullut, mutta tiedämme että edustusjoukkueet harjoittelevat tiiviisti ainakin vielä viikon.

Heinäkuu on jääpalloilijoille oikeastaan ainoa kuukausi kun seuran kanssa ei välttämättä harjoitella, ja vastuu harjoittelusta on jokaisella pelaajalla itsellään.

Olemme julkaisseet kaikki seurojen ilmoittamat uutiset, pelaaja- tai valmentajasiirrot. Olemme samalla uudistaneet sivustomme, ja tämä työ jatkuu vielä varmasti kauden kynnykselle marraskuulle asti. Emme kerro vielä kaikkea mitä sivustoiltamme tulee löytymään, mutta voimme kertoa ainakin ulkoasun vielä hiukan kehittyvän. Monen kuukauden työ on myös lähestymässä loppusilausta, mutta tästä lisää hiukan myöhemmin. Sen verran voimme valottaa, että sivuille on tulossa jo pitkään toivottu pääsarjagalleria, josta löytyy yli 2000 pelaajan tiedot vuosien 1907-2021 väliltä.

Jos teiltä löytyy joukkueiden kausijulkaisuja, kuvia pelaajista, tai muuta materiaalia – jakakaa se meidän kaikkien kanssa! Lähetä materiaalia:

Sähköisesti: pasi.virtanen@bandyliiga.fi

Postitse osoitteeseen: Lappersintie 640 B, 02590 Lappers.

Otamme vastaan kaikkea suomalaiseen pääsarjajääpalloon liittyvää kirjat, kuvat, kausijulkaisut, lehtileikkeet yms

HYVÄÄ Keskikesää & Juhannusta! Me jatkamme työskentelyä jääpallon parissa…

Pasi Virtanen / BandyliigaToimitus

Leave a Reply