Ville Hämäläinen suuntaa Ruotsiin

Uunituore Uutinen – Päävalmentaja Jari Hyttinen rekrytoi lisää suomalaisia

22-vuotias Ville Hämäläinen Debytoi kesken teini-iän ja on sen jälkeen pelannut yli 100 Bandyliigaottelua, joten keskikenttäpelaaja Hämäläisen on nyt aika testata siipiä Ruotsissa ja Bandyallsvenskanissa. Nyt allekirjoitettu sopimus on 1 + 1 vuoden mittainen.

– Se, että meillä on mahdollisuus tuoda pelaajia tänne ja nähdä heidät harjoituksissa kanssamme isolla jäällä jo keväällä ja alkukesästä, on jälleen tuottanut hyviä tuloksia. Viime vuonna meillä oli samanlainen järjestely Gustav Mattssonin kanssa, jossa hän sitten pääsi joukkueeseen sisään ja hän teki keskimäärin yhden maalin ottelua kohden ensimmäisellä kaudellaan.

Ville on näyttänyt leirillä itsestään sen, että päätämme mielellämme luottaa häneen, kertoo Katrineholm Bandyn urheilujohtaja Jonas Åkerström.

“Villessä saamme erittäin vahvan keskikenttäpelaajan, joka nousee mielellään mukaan hyökkäyksiin. Eniten Ville erottuu valtavalla asenteella, ja työnteollaan. Hyökkäyksestä tai puolustuksesta riippumatta ei ole tilannetta, jossa hän ei lopeta työskentelyä, ja uskomme, että hyödymme suuresti siitä kaksisuuntaisesta pelistä tulevaisuudessa.


Ville Hämäläinen kommentoi siirtoaan seuraavasti

– Se on ollut sekä maali että unelma pelata jonain päivänä Ruotsissa, joten kun aloin jutella Jarin (päävalmentaja Hyttinen) kanssa Katrineholmiin tulemisesta, tunsin aika nopeasti, että tämä on se, mitä haluan tehdä. Se on minulle loistava tilaisuus jatkaa kehittymistäni Kronfågel Arenan olosuhteiden mukaisesti. Sain hyvän kuvan joukkueesta, kun olin siellä ja kaikki ympärilläni tuntuu myös erittäin hyvältä, Hämäläinen sanoo.

Leave a Reply