Veiterä vie, Akilles nousi tasolleen

Kampparit vs Veiterä Tilanne: 0 – 2

(Tänään: 2-3)

Ottelun alussa Kampparit määräsi pelin tahdin. Kuitenkin ensimmäisen maalin iski Veiterän Laibert 13. minuutilla. Joukkueet eivät saaneet toisistaan selvää ensimmäisen jakson aikana ja näin Veiterän 1-0 -johdossa mentiin viettämään taukoa.

Kampparit aloitti taas pirteästi, mutta eivät päässeet maalintekopaikoille. Mielestämme Kimmo Huotelinin puuttuminen mikkeliläisten kokoonpanosta näkyi.

Tunnin kohdalla Veiterän Tuomas Liukkonen kolautti tolppaan ja tämän jälkeen peli kääyntyi lähes täysin Veiterälle. Varsinkin Matias Lehtonen innostui oikeen kunnolla näyttämään omalla joukkueelle, miten taistellaan Finaalipaikasta. Lehtosen loisto suorituksen jälkeen 64. minuutilla  Samppa Äikäs iski pallon maaliin, ja taululla lukemat 0-2 .

Veiterästä onnistui vielä Tero Liimatainen, joka iski 3-0 -osuman 10 minuuttia ennen täyttä aikaa.

Pelin lopussa Kampparit sivalsi vielä kaksi kulmamaalia, ensin Topi Saukkosen muutti lukemat 1-3:n. Viimeisellä lisäajan minuutilla vielä Valtteri Hauska osui loppuluvuiksi 2-3. Veiterän viimeiset 10 minuuttia olivat todella löysää pelaamista, mutta onneksi kello juoksi nopeasti loppuun. Näin voitot ovat 2-0 Lappeenrantalaisille. Katsotaan mite tapahtuu ensiviikon keskiviikkona? Meneekö sarja poikki, vai jatketaanko vielä Mikkelissä?

Narukerä vs Akilles Tilanne: 1 – 1

(Tänään: 2-4)

Akilles hankki kotiedun takaisin.

Välieräottelu Porissa päästiin pelaamaan huikeassa auringon paisteessa. Muutama aste pakkasta, ja runsaslukuinen yleisö loivat puitteet erinomaiselle ottelulle.

Akilles oli alusta asti kunnon jalalla liikkeellä. Parantanut taisteluilme, ja Akilles huomattavasti paremmin kuin ensimmäisessä välieräottelussa.

Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-3 johtoasemassa ja kun toisella puoliajalla molemmat maalasivat kertaalleen, päättyi ottelu Akilleen 2-4 voittoon.

Valitettavasti tuomarikolmikko ( Mäkinen – Malaska – Vauhkonen) ei tänään yltänyt kunnon suoritukseen, ja se näkyi pelissä. Huitomista, repimistä, ja kaatumisia oli enemmän kuin pitkään aikaan missään ottelussa.

Akilles ansaitsi voittonsa, mutta muutama jäähy porilaisille näytti TV:n välityksellä todella heppoisilta. Välierätunnelmaan kyseiset vihellykset eivät sopineet. Toivottavasti hyvin koko kauden vetäneet tuomarit, jaksavat tsempata vielä 2 viikkoa, tänään väsymystä taisi olla liikaa?