Veiterä menettää Loikkasen

Nässjö IF:n sivuilla kerrotaan Tuukka Loikkasen solmineen seuran kanssa sopimuksen

Kulunut kausi oli menestyksekäs Tuuka Loikkaselle. Hän voitti kultaa sekä Suomen Cupissa että liigassa ja otti mestaruuden takaisin kilpailija Akillekselta.


Loikkasen mietteitä Ruotsiin siirrosta

-Jännittävää! Odotan innolla pääseväni ruotsiin ja pelaamaan jääpalloa Nässjö IF:ssä ensi kaudella. Tiesin sen, että Nässjö on Bandyallsvenskanin huippujoukkue ja vaikka Ruotsi on hyvin samanlainen kuin Suomi, saan nyt ottaa ja oppia ruotsia Loikkanen toteaa.


Loikkasen siirto, on Veiterälle kova isku

Kuluneella kaudella Tukka oli Veiterän paras maalintekijä yhteensä 27 maalillaan.


Kausi oli meillä hieno

Suurin osa siitä meni joukkueen suunnitelmien mukaan. Menimme kultaan sekä cupissa että liigassa, jonka onnistuimme saavuttamaan. Olen itse pelaaja, jonka pitäisi tehdä maali edistääkseen joukkueen menestystä ja haluan mennä suoraan maaliin, kun saan pallon. Sen lisäksi olen melko peloton ja epäsymmetrinen pelityylissä.


Olosuhteet Suomessa surkeat, ei yhtään hallia

– Suomessa meillä ei ole jäähalleja, joten sään takia meidän on usein pelattava paljon nostoa suoran pelin lisäksi. Odotan innolla, että pääsen pelaamaan paljon sisätiloissa nyt täydellisissä olosuhteissa. Juuri nyt jatkamme pelaamista jääkiekkokaukalossa ja Veiterä antaa minun harjoitella joukkueen kanssa, kunnes muutan Ruotsiin syyskuussa.


BandyliigaToimitus toivottaa Tuukalle tsemppiä ensi kaudelle Ruotsiin!

Leave a Reply