SUOMEN CUP – MITÄ TEHDÄÄN?

Varkaudessa ei pystytä pelaamaan tulevana viikonloppuna!

Varkauden kenttää ei saada jäädytettyä pelikuntoon viikonlopuksi (siellä Suomen Cup on Peruttu!, pelataanko muualla? – se selviää pian). Lappeenranta jo ilmoitti aikaisemmin ettei heille jäätä tule, ja turnaus siirrettiin silloin Varkauteen – jossa todella toivottiin sään olevan suotuisa jään tekemiseen – nyt sekään ei onnistu.


Tilanne on hankala kun Suomessa ei ole kuin yksi kenttä vielä avoinna – eli Oulu!

Jääpalloliitto tekee hartiavoimin seurojen kanssa töitä ratkaistakseen ongelman – kuulemme tästä varmasti pian lisää…

Jääpalloliiton Toiminnanjohtaja Tobias Karlssonin kanssa nopean puhelin keskustelun aikana sovimme, että palataan asiaan kun ratkaisut on valmiit – on ne sitten mitä tahansa.

Annamme Liitolle ja seuroille työrauhan asian eteenpäin vientiin, koska pelkäämme myös Bandyliigan starttaamisen puolesta – Missä kaikkialla saadaan jäät kuntoon?


BandyliigaToimituksessa pelätään myös Bandyliigan alun viivästyvän

Huoli on akuutti, sillä Bandyliigan pitäisi käynnistyä 12.11.2022 Oulussa, ja Jyväskylässä. Sääennusteet seuraavalle 2 viikolle lupaavat yli 7 astetta lämpöä – öisin ei edes pakkaselle päästä.

18-20.11.2022 pitäisi Bandyliigaa pelata Seuraavilla paikkakunnilla: Mikkeli, varkaus, Pori, Porvoo ja Helsingin Oulunkylässä. Miten tämä onnistuu se jää katsottavaksi!


Ratkaisu – edes yksi Jääpallohalli

Tässä on yksi peruste Suomalaisen Jääpallon “taustoille” rakentaa halli Suomeen. Se että jäälle päästäisiin jo viimeistään elokuussa antaa mahdollisuuden kehittää lajia jo junioreista lähtien.

Halli myös varmistaisi sen että esim. Suomen Cup saadaan varmasti pelattua ennen Bandyliiga kauden alkua.


Palaamme Suomen Cuppiin kun saamme lisätietoa…

Leave a Reply