Perjantain tulos

Kampparit – Akilles 3-3

Kampparit kommentoi ottelua seuraavasti:

Yhden pisteen menetys tasapelin vuoksi jäi kaivelemaan Kamppariryhmää perjantaina runkosarjan päätteeksi.

Kampparit ja Porvoon Akilles jauhoivat 3-3 (2-2) tasapelin kauden viimeisessä runkosarjan ottelussa Hänskissä.

Kampparit oli jo runkosarjan käytännössä voittanut, mutta pisteitä olisi kaivattu ylemmässä jatkosarjassa.

-Tasapeli on pettymys. Kaksi pistettä olisi tarvittu tässä vaiheessa jatkoa ajatellen, tuumii päävalmentaja Olli Manninen ottelun jälkeen.

Akilleksen luotsi Juha Laitinen sen sijaan oli perjantaina illalla tyytyväinen. Akilleksella on edessä oli alempi jatkosarja. Laitinen tuumi, että oli mukava käydä pelaamassa Mikkelissä Hänskissä.

-Nousujohteinen peli ja tasoitus oli ihan kiva tuossa lopussa.

Manninen oli ottelun jälkeen paljon vakavampi kuin porvoolaisten valmentaja.

-Otteissa, maalinteossa ja muutenkin, on tuskaisuutta ja väkinäisyyttä. Syytä pitää nyt miettiä, pohti Manninen.

Kamppariryhmällä oli hyvätkin hetkensä. Ensimmäiset parikymmentä minuuttia oli hyvää jääpalloa, ja peli toi kaksi maalia eteen.

Maalintekijänä Elmeri Hämäläinen ja syöttäjänä Tomi Hauska pelasivat Akilleksen alakerran auki. Toinen maali syntyi Tuomas Liukkosen hyvällä laukauksella. Syötön tarjoili Rasmus Kettunen.

Rasmus Kettunen oli hankala pidettävä entiselle joukkueelleen Akillekselle

Akilles ei alussa pystynyt oikein mihinkään, mutta mitä pitemmälle peli eteni, sen paremmin Akilles pääsi mukaan. Akilles kiri tasoihin kahdella maalilla, jotka molemmat syntyivät Kampparien alakerran haparoidessa.

-Puolustusalueella ei saa herpaantua. Tästä on puhuttu, harmitteli Manninen.

Kampparien peli ei silti ollut mitenkään huonoa. Pallollisella pelillä joukkue kasasi ison tukun maalintekopaikkoja, joista ei vain saatu maalia aikaiseksi.

Pallo pomppi Akilleksen maaliviivalla, mutta taululla numerot eivät muuttuneet.

Illan parhaana palkittu nuori Simo Huotelin,  huokaili, että ”mullakin oli unelmapaikkoja”.

-Pari maalia piti ehdottomasti saada sisään, mutta ei vain onnistunut. Sellaista se on välillä. Nyt ei muuta kuin katse eteenpäin, tuumi Simo Huotelin.

Ikäluokkaa vanhempi Huotelin oli poika-Huotelinin kanssa samoilla linjoilla. Joukkueen kapteeni Kimmo Huotelin ei suoralta kädeltä lähtenyt arvioimaan, miksi viimeistely hyvistäkin paikoista ei uponnut.

-Tänään vain ei mennyt. Paikkoja oli. Kaiken lisäksi harmittaa tuollainen viime hetken tasoitus.

Mustat oli kahdessa pisteessä kiinni vielä minuuttia ennen loppua.

Toisen jakson 79. minuutilla Rasmus Kettunen näytti nopeuttaan ja ajoi soolon maaliin saakka.

Epäonninen toinen jakso päättyi kuitenkin mikkeliläiskatsomon järkytykseen. Lisäajalla kolmannella minuutilla Akilles sai kulmurin, jonka jälkitilanteesta Andreas Flinck suti pallon maaliin.

-Kyllä tästä jäi karvas maku. Voittoa haettiin ja se oli todella lähellä, sanoi Kimmo Huotelin.