OLS taisteli harjoitusottelussa

Lopputulos 4 – 4

OLS lähti otteluun edellisen ottelun tappio ”niskassaan”, ja heti alkuminuuteista alkaen näytti ettei OLS anna tänään periksi. Totuus kuitenkin on, että vierailijat olivat enemmän pallon hallinnan ja vaarallisten tilanteiden takana.

Ottelu kulki tulostaululla kuitenkin tasaisena, ja tauolle siirryttiin Kalixin 2-3 johto numeroissa

Kalix jatkoi toisella jaksolla siitä mihin se ensimmäisellä jaksolla jäi, vahvasti luistellen ja palloa pitäen. Hyökkäys toisen perään tuli aina OLS:n rankkari-alueelle asti eri ruotsalaisen hyvän luistelun, ja yhteispelin siivittämänä. OLS ei kuitenkaan lannistunut, ja alakerta pelasikin hyvän ottelu. Tuota alakerran pelaamista auttoi myös maalivahti Henri Mattilan 2 rankkaritorjuntaa.

Hiukan ehkä yllättäen OLS johti ottelua 4-3 vielä 10 minuuttia ennen ottelun loppua. Viimeiset 10 minuuttia oli täysin vierailijoiden hallintaa, ja aivan ottelun lopussa onnistui vierailija Kalix tasoittamaan lopputulokseksi 4-4.

Ottelusta jäi kuitenkin OLS:n osalta ihan hyvä tunne, ja varmasti Oulu ei ole helppo paikka Bandyliigassa millekkään joukkueelle.