Narukerä tasuriin

Finspångs AIK vs Narukerä 4-4

Narukerä pelasi ensimmäisen harjoitusottelun tasan Finspångs AIK:n kanssa. Kuten HIFK viikko sitten, myös tilastojen katsominen näyttää Narukerän hiukan hyytyneet toisella jaksolla. Kuitenkin hankittu 4-2 johto saatiin pidettyä niin, että AIK ei onnistunut useista paikoista huolimatta kuin 2 kertaa ja tasuri oli lopputulos.

Huomioitavaa on myös, että AIK (Joakim Bonnevier) epäonnistui toisella jaksolla 2 kertaa rankkarista.

Päävalmentaja Aleksi Vihtilän kommentit ottelusta:

Erittäin vahva esitys. Pysyttiin pallollisena pelissä hyvin mukana ja luistelu oli vahvaa. Vastustaja teki kaikki 4 maalia erikoistilanteista.

Kentällä nähtiin tänään lisäksi neljän pelaajan debyytti Narukerän edustusjoukkueessa. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen harjoitusotteluun Katrineholmia vastaan. Kentällä on jälleen uusia debytantteja.

Depytantit – Arponen, Rantanen, Erkkilä, ja Laurila

Kuten Narukerän valmentaja Vihtilä mainitsi joukkueessa esiintyi tänään mielenkiintoisia nimiä, kuten voitte otsikosta huomata.

Huomenna onneksi näemme myös ottelun, jolloin on hiukan helpompi kommentoida peliä.