Narukerä pronssille

Vakuuttavalla pelillä SM-pronssin vie Narukerä

Porissa ei oikeastaan ollut kuin yksi joukkue vaikka onneksi Kampparit, ja numerot eivät liian suuriksi menneetkään.

Valmentaja Tuomas Erkkilä mietti ottelun jälkeen seuraavaa:

Kausi on aina mukava päättää voittoon, ja vaikka tämä ei missään nimessä ollut mikään huippupeli meiltä niin onnistuttiin voittamaan ja se kertoo meidän hyvästä tasosta, sanoo Narukerän valmentaja Tuomas Erkkilä.

Ottelun alku oli hankala Narukerän kannalta. Kamppareiden ensimmäinen hyökkäys ja ensimmäinen laukaus ja tilanne 0-1, maalintekijänä Santeri Laitinen.

Mitä Erkkilä alussa Narukerällä vikana?

Meillä oli alussa turhan kiire ja se kostautui. Toisella puoliajalla pidettiin enemmän palloa ja kaverilla ei muutamaa kulmalyöntiä lukuun ottamatta hirveän montaa maalipaikkaa ollut.

Narukerän tasoitus tuli seitsemännellä minuutilla, kun Joona Rajala osui kovalla kaukolaukauksella. Toisen osuman iski myös Rajala, tällä kertaa kulmalyönnistä. Kampparit tasoitti vastahyökkäyksestä Tomi Hauskan maalilla mutta Joona Rajala viimeisteli hattutemppunsa kun hän oli ensimmäisenä irtopallossa.

Puoliajalla siirryttiin tilanteesta 4-2 Rasmus Arponen, syöttäjä Joona Rajala.

Toinen puoliaika tarjosi aluksi melko varovaista peliä. Narukerältä nähtiin yksi pitempi harkittu hyökkäys ja heti tuli tulosta. Lopputuloksen 5-2 sai kunnian iskeä kokenut Tomi Mustonen.

Kampparit otti aikalisän tunnin kohdalla mutta ei löytänyt lääkkeitä Narukerän puolustuksen ohittamiseen. Näin pronssia Poriin ja Kamppereiden oli tyytyminen neljänteen sijaan.

Onnea Narukerälle pronssista ja Kamppareille hyvästä kaudesta!