Narukerä jatkaa uutisointia

  Koivula ja Perden jatkosopimuksiin

  Viimekaudella uransa parhaat kaudet pelannut pakkipari Niko-Valtteri Koivula sekä Kasper Perdén jatkavat Narukerässä myös ensikaudella! Luvassa siis agressiivista puolustuspelaamista ja paikan tullen myös hienoja suorituksia hyökkäyspäässä

  Edustusjoukkueen kuulumisia

  Edustusjoukkueen sopimustilanne alkaa näyttämään hyvältä. Tähän mennessä on julkaistu kahdeksan pelaajasopimusta. Sopimuksia tullaan julkaisemaan tasaiseen tahtiin Narukerän Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Tilit kannattaa siis ottaa viimeistään nyt seurantaan!

  Tähän mennessä julkaistut sopimukset:

  Eero Paavola (22/23 asti)

  Joona Rajala (22/23 asti)

  Ville Aaltonen (21/22)

  Tomi Mustonen (21/22)

  Tuomas Antikainen (21/22)

  Vili Korhonen (21/22)

  Kasper Perdén (21/22)

  Niko-Valtteri Koivula (21/22)

  Päävalmentaja Erkkilän kommentit tulevasta kaudesta:

  Tulevaan kauteen valmistautuminen on ollut hieman poikkeuksellinen. Tekeminen aloitettiin hieman aikaisempia kausia myöhemmin. Kesäharjoittelu on kuitenkin ollut läpi kesän erittäin laadukasta. Juha-Matti Aaltola on saanut tuekseen Petteri Joukamaan ja Biggergoalsin. Ville Aaltonen on myös ollut mukana suunnittelemassa kesäharjoittelua. Nämä herrat ovat yhdessä rakentaneet joukkuetta fyysisesti valmiiksi tulevaan kauteen. Allekirjoittanut on saanut tässä kohtaa seurata sivusta ja antanut ammattilaisten hoitaa fysiikka puolen. Tämä on antanut itselle aikaa keskittyä jääharjoittelun suunnitteluun. Jäällä emme tässä vaiheessa kauheasti ole vielä olleet, mutta se lisää vain nälkää!

  Tuleva kausi on askel uuteen aikakauteen. Olemme seurassa kasvattaneet omista junioreista uusia vastuunkantajia pikkuhiljaa. Nyt kun tietyt vastuunkantajat jäävät parrasvaloista pois on sopiva aika nuorempien ottaa isompaa roolia.

  Tämä muutos ei kuitenkaan tarkoita tavoitteiden madaltamista. Edelleen haluamme olla siellä top-4 sijoissa mukana tulevalla kaudella. Keväällä kaikki on taas mahdollista. Joukkue on varmasti hyvässä kunnossa ja myöskin taitoa riittää. Joukkuepeliä tarvitsee kehittää läpi kauden, jotta keväällä olisimme parhaimmillamme.

  Talvella kentällä on hieman nuorekkaampi, mutta ennakkoluuloton ja luisteleva Narukerä. Erittäin positiivisin fiiliksin siis kohti tulevaa kautta!

  Leave a Reply