Lisenssi- ja vakuutuskausi alkaa tänään 1.9.2021

Jääpallosarjojen uusi lisenssi- ja vakuutuskausi alkaa tänään 1.9.2021

Jääpallosarjojen uusi lisenssi- ja vakuutuskausi alkaa tänään 1.9.2021 ja jatkuu aina 31.8.2022 saakka. Jääpallon sarjauudistuksen myötä tiettyjen sarjojen osalta on tapahtunut muutoksia.

Muistutamme kaikkia seuroja huolehtimaan siitä, että kaikki lapset, nuoret ja aikuiset jotka ovat seuran toiminnassa mukana hankkivat lisenssin. Suosittelemme myös vapaa-ehtoisen vakuutuksen ottamista.

Lisenssi takaa ennen kaikkea osallistumisoikeuden seuran toimintaan ja liitonalaiseen kilpailutoimintaan. Lisäksi lisenssi sekä vakuutus antavat vakuutetulle terveydellisen ja juridisen suojan mikäli jotain haavereita harrastamisen yhteydessä sattuisi.

Kaikki lisenssit ja vakuutukset ostetaan Suomisportin kautta, osoite https://info.suomisport.fi.

Lisätietoja lisensseistä ja vakuutuksista löytyy Suomen Jääpalloliiton sivuilta osoitteesta: https://www.finbandy.fi/fi/asiointi-lomakkeet/lisenssi/.

Mainittakoon että U10-lisenssi ja vakuutus kattaa myös jääpallokoulun eli mikäli tytöllä/pojalla on aikomus osallistua U10-ikäluokan turnauksiin on U10-lisenssi oikea vaihtoehto. Jääpallo- ja luistelukoululisenssin voi lunastaa 2011 ja aiemmin syntyneet jotka osallistuvat pelkästään jääpallo- tai luistelukouluun.

Leave a Reply