Lisää lähtijöitä Akilleksesta

Uusimaan tuore uutinen kertoo – Denis Sadakov ei jatka Akilleksessa

Timo Pasanen Uusimaasta raportoi Akilleksen menettävän 2 runkopelaajaa joukkueesta. Uusimaan varmojen tietojen mukaan Denis Sadakov suuntaa ensikaudeksi Ruotsiin. Virallista julkistusta ei vielä seuran kanssa ole tehty, mutta pelaaja on itse vahvistanut että Akilleksessa ura ei jatku. Lähes varmaa on että suuntana on Ruotsi, mikä seura? Sen varmasti saamme tietää piakkoin.

Toinen todella kova menetys on Rasmus Kettusen lähtö Kuopioon

Kettunen on muuttanut Kuopioon, ja opiskelee siellä päätoimisesta. Reissaaminen Kuopion ja Porvoon välillä kävi liian raskaaksi. Jos Kettunen jatkaa Bandyliigassa, seura saattaa löytyä akselilta Mikkeli – Varkaus – Mielenkiinnolla jäämme odottamaan tätäkin ratkaisua.


Valmentaja Juha Laitisella käsissään melkoisesti muuttunut Akilles

Viime kauden joukkueesta on jo poissa Valmentaja Jari Hyttinen, ja nyt sekä Denis Sadakov & Jonathan Hyttinen siirtyvät Ruotsiin. Rasmus Kettunen opiskelee, tai pelaa jos pystyy mahdollisesti keski-Suomessa.

BandyliigaToimituksen tietojen mukaan hopea joukkueesta 2-5 pelaajaa lopettaa Bandyliigapelaamisen, ja vielä saatamme nähdä sivuillamme uusia siirtoja?

BandyliigaToimitus ei lähde veikkaamaan kuinka monta pelaajaa vaihtuu, mutta jo nyt menetykset ovat todella kovaa luokkaa. Pelkkien siirtyvien pelaajien pistemäärä kaudella 2021-22 oli yli 70.


Miten valmentaja Juha Laitinen saa tämän kaiken parsittua kasaan niin, ettei se näy tulevalla kaudella? No, me emme vielä tiedä ketä on Porvooseen siirtymässä, mutta kyllä kyseisten pelaajien korvaaminen uusilla on todella haasteellista.

Akilles on kuitenkin tehnyt pitkään hyvää juniorityötä, joten onko sieltä luvassa uusia tähtiä Bandyliigaan?

Leave a Reply