Lauantain tulokset

WP 35 – Botnia 8 – 2

WP35:n leiri ei kommentoinut voittoa

Botnian leirissä oltiin yhtä vähä sanaisia…


OLS – Narukerä 2 – 5

OLS ei ottelua kommentoinut…

Narukerän lyhyet kommentit: Tutkimusten mukaan Oulussa on mukavampi käydä voittamassa kuin häviämässä. Tauon jälkeen Kerä onnistui kääntämään pelin edukseen ja sarjapisteet matkaavat Poriin.


JPS – Kampparit 2 – 5

JPS Kommentoi seuraavasti:

JPS kärsi lumisessa lauantai-illassa tappion Mikkelin Kamppareita vastaan. JPS maalintekijänä kunnostautui Joonas Hiltunen.

Lauantaina Viitaniemen montun lumisessa kelissä JPS kohtasi kampparit. Mikkeliläiset hallitsivat peliä ensimmäisen puoli tuntia, jonka jälkeen JPS pääsi peliin kiinni. Kampparit oli lauantaina Viitaniemessä tehokkaalla päällä, vaikkakin JPS maalilla loisto pelin pelannut Samuel Gerovoi venyi muutamiin akrobaattisiin torjuntoihin. Gerovoin ohella punaisista kentällä erottui viimeiset kaksi peliä kokoonpanon ulkopuolella ollut kapteeni Lasse Tammilehto sekä kaksi maalia lyönyt Joonas Hiltunen. 

Valmentaja Topi Rytkönen sanoi pelin ratkenneen muutamiin virheisiin joista Kampparit rankaisivat erittäin kovalla kädellä. JPS kuitenkin ottaa pelistä tarjottavat opit ja siirtyy seuraavaan peliin joka pelataan sunnuntaina Helsingissä. Joukkue lähtee hakemaan vieraspelistä nousua takaisin voittojen tielle. 

KamppariUutiset:

Päävalmentaja Olli Manninen oli lauantai-iltapäivällä tyytyväinen, mutta tosin tuumi, että helppo ottelu ei olut. -Ottelu oli sellainen perinteinen JPS-vääntö. JPS on hyvä kotijoukkue, eikä meillä pallollinen peli ollut parasta mahdollista. – Missään vaiheessa ei kuitenkaan tuntunut siltä, että olisi pitänyt painaa paniikkinappulaa. Kun saimme kaksi maalia eteen, siitä oli hyvä jatkaa.

Kampparit aloitti hyvin ja mahdollisuuksia oli heti alkajaisiksi maalitilin avaamiseen. Johto-osumaa piti kuitenkin hieman odotella. Janne Hauska tälläsi 18. minuutilla rankkarin sisään. Juuri ennen taukoa Santeri Laitinen teki Kampparien toisen. Syötön antoi Tuomas Liukkonen. Toisella jaksolla Kimmo Huotelin onnistui kulmurissa. Kulman tarjoili Aki Manninen.

JPS:n tahti alkoi taantua, kun Laitinen teki 64. minuutilla toisen maalinsa. Karo Liimatainen teki viidennen 68. minuutilla. Rankkarin hoidellut Janne Hauska oli jälleen pelituulella ja syötti Laitisen ja Liimataisen maalit. Manninen tuumi, että ottelu oli tasaisempi kuin loppunumerot osoittavat. Kampparien voiton takuuna oli lauantaina hyvä puolustuspeli.

Kun pallollinen peli oli hieman hätäistä ja JPS:n yläkenttä pääsi häiritsemään eikä antanut tilaa, puolustus pelasi uhrautuvasti. Kertoo hyvästä puolustuspelistä, kun tuon tason vastustaja ei saa kuin kaksi maalia. Puolustuksen roolia korosti sekin, että maalissa Lasse Korhonen pelasi hyvän ottelun.


Leave a Reply