Kulttuurikeskus TAHTO

HIFK 125 vuotta Stadissa -juhlanäyttely TAHDOSSA

Perinteikkään helsinkiläisseuran historia esillä TAHDOSSA. Helsingin IFK täytti lokakuussa 125 vuotta. Juhlavuotta tuodaan esiin Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDON pop up -näyttelyssä 16.11.–5.12.2022.

HIFK 125 vuotta Stadissa -pop up on ensimmäinen urheiluseuran näyttely uudistuneessa TAHDOSSA. Näyttelyssä on esillä muistoja ja esineitä monilajiseuran pitkän historian eri vuosikymmeniltä.

  • Olemme todella iloisia, että saamme näyttää välähdyksen HIFK:n 125-vuotista historiaa. Stadilaisuus on iso osa seuran identiteettiä, joten on upeaa päästä toteuttamaan pop up -näyttely juuri tässä miljöössä. Hienoa, että pääsemme tuomaan pienen palasen seuran historiaa uuteen Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTOON. Monilajiseurana ja näin pitkällä historialla emme pääse läheskään kaikkea tuomaan esiin, mutta tarjolla on hienoa historiaa ja mielenkiintoisia esineitä – sekä kuvia, kertoo HIFK:n keskushallituksen puheenjohtaja René Österman.

Kulttuurikeskus TAHDON näyttelyssä on myös jääpallo mukana

Kulttuurikeskus TAHTO (entinen Urheilumuseo)

  • On mahtava saada stadilaisen HIFK:n perinnettä näkyviin Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTOON (entinen Urheilumuseo). Olemme valtakunnallinen ja globaalisti ainutlaatuinen urheilun historiaa, nykypäivää ja tulevaisuutta esittelevä kokonaisuus ikonisella Olympiastadionilla. HIFK:n respect-kulttuuri pääsee TAHDOSSA esiin ansaitsemallaan tavalla ja toivommekin, että kaikki urheilun ystävät löytävät tiensä tänne riippumatta siitä mitä seuraa fanittaa, TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori iloitsee.

Käykää kaikki katsomassa näyttely 16.11-5.12.2022 välisenä aikana, näin tekee myös BandyliigaToimitus

Yltä pääset Kulttuurikeskus TAHDON kotisivuille!

Lisätietoja:

Kalle Rantala
näyttelypäällikkö
Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO
kalle.rantala@tahto.com
p. 044 700 2592

Leave a Reply