Kosa Cupin yhteenveto

Veiterä pärjäsi suomalaisista parhaiten

Veiterä eteni aina finaaliin asti. Finaalipeli tarjosi hyvän jääpallo-ottelun, jossa isännät olivat turnauksen finaalissa lopulta parempia maalein 6–1, Veiterä joutui toistamiseen tunnustamaan IFK Rättvikin paremmakseen


Valmentaja Tero Niemisen mietteet Veiterän otteista

Veiterä pelasi Rättvikissä viisi ottelua, joista kolme päättyi Veiterän voittoon ja kahdesti taivuttiin IFK Rättvikille. Leiritapahtuma ja turnaus osoitti kaksi asiaa: Veiterä on oikealla tiellä, kun ollaan menossa kohti kotimaista sarjakautta – ja toisaalta sen, että ruotsalaisjoukkueet ovat paljon valmiimpia oman pelinsä kanssa kun tilannetta verrataan kauden tässä vaiheessa. Kysymys on olosuhteista. Ilman kunnollisia harjoitus- ja peliolosuhteita tilanne pysyy jatkossakin tällaisena.

Niemisen ja Veiterän tähtäimessä on menestyminen myös kotimaan kilpailuissa:
– Nyt pitää vielä tehdä hommia niissä puitteissa, missä se onnistuu kotimaisemissa.
– Myös taktisia kuviota voidaan hieroa yhteisissä palavereissa ja joukkueessa onkin oikein hyvä henki tällaisen leirirupeaman jälkeen, sanoi Tero Nieminen ja valmistautui pitkään kotimatkaan.

JPS turnauksen viides

JPS ei jättänyt vastustajilleen yön ja aamun sijoitusotteluissa saumoja, vaan voitti ottelut 6-0 ja 5-3. Tuloksena turnauksen viides sija. Yhdellä tappiolla sijoitus hieman kirvelee, mutta rankka urakka oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut kerrotaan JPS-leiristä.


Valmentaja Topi Rytkönen kommentoi

Rättvikin ”nattklubb” on tarjonnut tulikasteen myös JPS:n uudelle päävalmentajalle, Topi Rytköselle. ”Jokainen peli on vienyt hommaa selvästi eteenpäin ja paljon on jo nyt opittu”, Topi kommentoi Hotell Rättvikin tilannehuoneessa, jossa tapahtuu mm. pelivideoiden analysointi raikkaiden varusteiden kuivatuksen lomassa kertoo JPS-media.

Akilles sijoittui sijalle kymmenen & HIFK sijalle yksitoista

kumpikaan joukke ei vielä maanantaina kommentoinut turnaustaan. Seuratkaa seurojen omia sivustoja, siellä varmaan tulee vielä valmennuksen mietteitä.. Katsotaan saammeko mekin vielä seurojen valmennuksia kiinni – mutta annetaan tänään maanantaina heille rauha palautua reissusta…


Turnauksen kaikki tulokset: https://www.ifkrattvikbandy.se/kosa-cup/

Leave a Reply