Sivut alhaalla? Jatkaminen?

Sivujemme datan ja kävijämäärin johdosta kasvamme…

Sivustollamme on positiivinen ongelma, kun sekä data/kävijämäärät kasvavat. Ongelman se tuo Bandyliigatoimitukselle, koska toimimme täysin omarahoitteisena, ilman mainostajia – ja puolueettomana Bandyliigan sivustona.

Sivujen sulkeminen

Jos emme pääse yhteisymmärrykseen jonkun palveluntarjoajan kanssa, joka “houstaisi” sivustoamme, jää ainoaksi mahdollisuudeksi pistää hanskat naulaan.

Sinänsä summat eivät ole vuositasolla kohtuuttomia (nyt olemme käyttäneet noin 500-1000€ kaudessa) sivuston ylläpitoon.

Meidän työ ja seurojen lähettämät infot, haastattelut, videot, ja kuvat yms on lähes kokonaisuudessaan saatu ilmaiseksi sivustojemme käyttöön, ja teidän nautettaviksi.

Nyt näyttää, että summa rupeaa olemaan 1000-2000€ välillä kaudessa, ja kun rahoitus tulee yhdestä taskusta ei jää paljon vaihtoehtoja – Valitettavasti.

Kausi 2022-23

Yritämme toimia vielä tämän kauden, mutta nyt mennään viikko kerrallaan eteenpäin. Jos nykyinen Houstimme ilmoittaa suurehkosta hinnan noususta liittyen kasvuumme, lopetus tapahtuu välittömästi.

Pahoittelen henkilökohtaisesti sivustomme tiukkaa tilannetta, mutta kuten yleensä olemme tässäkin kohtaa suoria ja kerromme miten asiat ovat!

Itse olen sairauslomalla – lepään, ja mietin mikä on mahdollista/mikä ei?


BandyliigaToimitus

Pasi Virtanen

Päätoimittaja

044 9731977

Leave a Reply