Katrineholm vs Narukerä 4 – 0

Ensimmäinen jakso päättyi tilanteessa 1-0

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta ei kyllä kestänyt kun 15 minuuttia kun kotijoukkue Katrineholm otti pelin hallintaansa. Sinänsä mitään ihmeellistä ei yhden Jonathan Hyttisen kulmalyöntimaalin lisäksi tapahtunut. Katrineholm piti palloa eikä Narukerä oikeen mitenkään päässyt mukaan peliin, tai johtamaan peliä.

Toinen jakso samoilla askelmerkeillä 3-0

Toisen jakson ensimmäiset 15 minuuttia mentiin edelleen Katrineholmin tahdissa,aina 2-0 maaliin saakka. Tämän jälkeen Narukerälle osuu ottelun paras jakso. Tosin hyvin usein Narukeräläiset ovat aivan yksin Katrineholmin maalilla, ja nämä yritykset hoitaa maalivahti Lasse Korhonen Katrineholmin maalilla.

Kun Narukerä ei pääse vieläkään ”niskanpäälle” rikkoo Vili Korhonen rankkarialueella vastustajaa, ja pallo pilkulle – tilanteeksi 3-0. Narukerä ei saa otetta enää takaisin, ja ajassa 76 minuuttia iskee Arvid Rönnlund taululle 4-0, Aki Mannisen syötöstä.

Aleksi Vihtilä on nähnyt tarpeeksi, ja kutsuu joukkueen aikalisälle punomaan uusia juonia. Eero Paavola väläytteli ottelussa muutaman kerran, joten Bandyliigassa seurojen kannattaa seurata Paavolaa tarkemmalla silmällä.

Eelis Arponen joutui vielä ottelun viimehetkillä rikkomaan rankkarin arvoisasti. Kuitenkin Katrineholmin William Hallberg tuhri ja taululla säilyi 4-0 lukemat.

Tänään hyvin sekavaa peliä, lopputulos 4-0

Ottelu jätti vielä hyvin sekavan kuvan Narukerän pelaamisesta. No seuraavaksi Suomen Cup, ja sieltä kaikki seuratkaa stiimauksia – Kaikki ottelut striimataan….

Narukerä kommentoi lyhyesti: Tänään ei saatu paikoista sisään…

Jari Hyttinen kommentoi ottelua seuraavasti: Hyvä perssuoritus meiltä. Pari-kolme maalia olisi pitänyt tehdä lisää, mutta nollan pitäminen aina positiivinen juttu. Narukerä väsyi ottelun edetessä, ja toinen jakso varsinkin selvästi meidän.