Kampparit kaatoi Botnian

Kampparit sijoittui turnauksessa viidenneksi

Kampparit sai turnauksen sijoitusottelussa vastaansa turnauksen toisen suomalaisjoukkueen Botnian. Botnia lähti otteluun huomattavasti liikkuvammalla jalalla, ja jo kuudessa minuutissa taululla oli 0-2 lukemat Botnialle (molemmat maalit viimeisteli Kaapo Schreck). Tämän jälkeen ottelu tasaantui, mutta oli kummaltakin joukkueelta sekavaa peliä.

Kampparit oli toisen jakson alussa aivan eri joukkue kuin ensimmäisellä jaksolla. Alun hallinnan jälkeen 2 minuutissa Kampparit iski tasoihin (2-2), maalintekijöinä Janne hauska & Rasmus Kettunen. Kun peliä oli pelattu 54 minuuttia loukkaantui Kamppari molari Eetu Sviili sen verran pahasti (peli oli keskeytettynä yli 15 minuuttia), että paikalle tarvittiin ambulanssi, ja Eetulla matka jatkui sairaalaan.

Loukkaantumisen jälkeen kummankin joukkueen pelaaminen lässähti, ja loppuaika olikin enemmän edes taas surffailua.

Loukkaantumisesta johtuvalla lisäajalla, tai aivan lisäajan loppumetreillä Kampparit kuitenkin pääsivät yllättämään Botnian. Loppulukemiksi taululle 3-2, ja maalin viimeisteli Karo Liimatainen.

Eetulle BandyliigaToimitus toivoo nopeaa paranemista.


BandyliigaToimituksen raati mietti kummankin joukkueen näkyvämpiä pelaajia koko turnauksen aikana, ja päätyi seuraavaan (sen enempää perustelematta)

Kampparit: Aki Manninen

Botnia: Jyry Kortelainen


Kamppareiden valmentaja Alpo Kaartinen kertoi seuran verkkosivuilla seuraavaa:

Viikonlopun tärkein anti oli tietysti jääminuutit ja tuntuman saaminen ison jään peliin. Välillä onnistuttiin hyvin asioissa mitä oltiin hakemassa, välillä huonommin. Peleistä kaksi ensimmäistä oli meiltä huonoja Helenelund-pelin toista jaksoa lukuunottamatta. Eilinen iltapeli Ready Bandya vastaan oli jo hyvää tekemistä. Tänään Botnia pelasi hyvin ja teki meidän urakasta hankalan. Toinen jakso oli meiltä tosi hyvä Eetun loukkaantumiseen asti, loppu mentiin sitten puolivaloilla, kun haaveri säikäytti pahasti. Onneksi herra saatiin mukaan kotimatkalle ja kotiin toipumaan. Työtä on vielä paljon edessä, mutta merkkejä hyvästä on olemassa.”


Kamppareiden Kokoonpano & Tilastot

Lag A, Hemmalag: Kampparit
NrNamnMålAssPoängUtv
4Sami Mikkola
6Tomi Hauska
7Karo Liimatainen11
13Severi Noponen
14Kimmo Huotelin (K)22
15Elmeri Hämäläinen
19Jaakko Järvinen
20Aapo Pulkkinen
21Tuomas Liukkonen
25Eetu Sviili
26Joonas Janhunen6
33Topi Saukkonen
35Lasse Korhonen
55Janne Hauska11
57Valtteri Hauska
61Aki Manninen11
79Rasmus Kettunen11
93Santeri Laitinen

Botnian Kokoonpano & Tilastot

Lag B, Bortalag: Botnia
NrNamnMålAssPoängUtv
1Olli Pulkkanen
8Juri Schreck (K)
10Pavel Maksimenko
12Vili Varis
16Veikka Lintula
17Heikki Pesonen
18Mikko Tammilehto
19Micke Peräjärvi
20Jyry Kortelainen11
24Tomi Lappi
25Ilmari Pesonen
72Eetu Pulkkinen
81Kaapo Schreck22
86Niilo Rouhiainen11

Leave a Reply