JPS:n uusi päävalmentaja

27-vuotias Topi Rytkönen sopimukseen JPS:n Bandyliigajoukkueen kanssa

Topi Rytkönen on valmentanut aiemmin muun muassa naisten A-maajoukkuetta ja Mikkelin Kamppareiden kovatasoista P21-joukkuetta. Monipuolisen urheilutaustan omaava ja nuoresta iästään huolimatta jo kokenut valmentaja ottaa nyt ensimmäistä kertaa vastuulleen pääsarjajoukkueen.

Rytkönen korostaa monimuotoista psyykkistä ja fyysistä valmennusta. Tärkeitä tekijöitä ovat arjen tekemisen laatu ja joukkuehenki. Rytkönen tunnetaan myös rauhallisena ja huumorintajuisena valmentajana, vaikka omien sanojensa mukaan ”elää joskus pelissä vähän liikaakin mukana”.

Kaudella 2022-2023 tavoitteena on menestyä, kehittää yksilöitä ja joukkuetta sekä tuoda tekemiseen uutta kulmaa teemalla “moderni bandy”, johon liittyvät myös Topin omat kehittymistavoitteet valmentajana.

JPS haluaa kehittää suomalaista jääpalloa junioreiden harrastustoiminnasta aikuisten kilpaurheiluun. Tämä tapahtuu yhteistyössä eri seurojen ja koko jääpalloväen kanssa. Tärkeä osa työtä on valmentajien kehityspolkujen tukeminen. Topi Rytkönen on varmasti yksi lupaavimmista valmentajista lajin huipulle.

Rytkösen sopimus on 1 + 1 vuotinen. 

Leave a Reply