JPS jatkaa puhtaalla pelillä

JPS vs WP 35 Lopputulos 6-3

WP 35 yritti haastaa kotijoukkue JPS:n, mutta ei aivan siinä onnistunut. JPS pääsi iskemään ensimmäisestä kulmalyönnistä tilanteeksi 1-0. Tämän jälkeen WP taisteli tasaväkisesti aina 58 minuutille, kunnes Lasse Tammilehto iski illan toisen osumansa, ja JPS pääsi näin kahden maalin johtoon.

WP otti aikalisän, kun ottelua oli 15 minuuttia jäljellä, ja takaa-ajoon vain 2 maalia. Kuitenkin JPS onnistui iskemään nopeasti aikalisän jälkeen Vuopion, ja Uotisen osumilla tilanteeksi 4-0.

Viimeisen 10 minuutin aikana vierailija WP onnistui kuitenkin yllättämään JPS:n kolmesti, mutta kun kotijoukkue onnistui kahdesti ja näin tilanteena 6-3.

Tunnustusta pitää kuitenkin antaa vierailijoille, vaikka JPS vielä tänään oli vahvempi.

Ottelu päättyi Tuomas Liukkosen rankkariin, mutta tämä ei maaliin mennyt näin tuo 6-3 on myös lopputulos.

JPS ei ehtinyt voittoa kommentoimaan

WP 35 kommentoi ottelua seuraavasti: JPS näytti miksi on lyönyt kolmessa ensimmäisessä pelissä murskalukemat voittamalla WP 35:n 6-3 (1-0). WP 35:n maalintekijät olivat Mikko Kilpeläinen, Teemu Malinen ja Joona Pietikäinen.

– JPS oli hyvä, se kyllä tiedettiin. Puolustuspelaaminen oli hyvää ihan loppua lukuunottamatta, kun peli oli ratkennut. Puolustuspeli kyllä riittää, mutta hyökkäyspelaaminen on vielä tuskaista, toki JPS puolustaa aggressiivisesti ja tiloja on vähän. Harjoituskentän kautta lähdettävä parantamaan, summaili valmentaja Ilkka Hoffren.

WP 35 pelaa ensi viikolla kolme ottelua, keskiviikkona Botnia Helsingissä ja viikonloppuna on edessä tuplapelit Kämärillä, lauantaina OLS ja sunnuntaina hallitseva mestari Narukerä.

– Uskotaan kaikki, että pisteitä alkaa tulemaan, nyt ei pidä panikoida vaan rauhallisesti analysoida parannuskohteet, päättää Hoffren