Finaalin jälkeen paljon uutisia

BandyliigaToimitus veti hetken henkeä…

Jatkamme työskentelyä sivuston kanssa koko kesän, eli uutisia ja taustatietoa luvassa lisää… Kuitenkin lomamme aikana muutamia nostoja jotka vaativat heti huomiota.


  • Joni Maaranen, Kampparit totesi sanomalehti Länsi-Savolle pronssiottelun jälkeen, että aktiiviura on ohitse. BandyliigaToimitus toivottaa Jonille mukavia “eläkepäiviä” junioreiden parissa.
  • Raoul Karlqvist, Akilles päätti aktiiviuransa Bandyliigafinaaliin 12.3.2022. Raoulille tuli lähes 400 pääsarjaottelua täyteen, ja jäähyminuutteja on takana 690 minuuttia kaudesta 2012-13 alkaen. Valitettavasti sitä ennen ei tilastoja pidetty. BandyliigaToimitus tulee korjaamaan tämän puutteen kesän aikana, joten kaudella 2022-23 on jokaisen pelaajan jäähyt tilastoissa oikein.
  • Jari Hyttinen, Akilles siirtyy Katrineholm Bandyn päävalmentajaksi Ruotsiin. BandyliigaToimitus onnittelee Hyttistä hienosta hienosta Akilleskaudesta, ja toivoo myös onnea Ruotsalaisen jääpallon maailmaan.
  • Tuomas Erkkilä jatkaa Narukerän päävalmentajana. Narukerä ilmoitti, että yhteiset keskustelut menivät nopeasti ja näin Narukerä kuin Erkkilä halusivat käyttää option. BandyliigaToimitus Onnittelee kumpaakin tahoa!
  • Narukerä julkaisi 3 pelaajan sopimukset kaudelle 2022-23. Narukerä aloitti joukkueelle tärkeillä nimillä, Eero Paavola, Joona Rajala ja Vili Korhonen jatkavat myös ensikaudella. BandyliigaToimitus onnittelee edelleen Narukerää, ja tietysti näitä edellä mainittuja pelaajia
  • Porvoo, Kaupunginhallitus teki pieniä tarkennuksia Kokonniemen Liikuntakeskuksen suunnitteluperiaatteiden päätösesitykseen. Palveluntarjonnan täydentämiseksi tutkitaan myös täysimittaisen katetun tekojään, tai jääpallohallin mahdollisuutta. BandyliigaToimitus toivoo, että myös Porvoon hanke etenee, ja saisimme Suomeen jokaiselle Bandyliigapaikkakunnalle täydelliset olosuhteet, ympärivuotiseen toimintaan!

Leave a Reply