Akilles vei kolmannen välierän

Ollaanko jo yhden ottelun päässä Akilleksen finaalipaikasta?

Akilles löi Narukerän 6-3 ja johtaa otteluvoitoissa 2-1. Tässä otteluparissa laaja materiaali on viemässä voiton vastaanhangoittelevasta altavastaajasta. Tänään tuli esille suuri ero joukkueissa, kun selkeästi Porilaisten penkiltä ei oikein löydy lisävoimaa avaus kokoonpanoa tuuraamaan. Aloituskokoonpanot ovat suhteellisen saman tasoiset, ehkä sekin kuitenkin niukasti Porvoolaisten puolella.

Täytyy toivoa, että perjantaina Porissa Narukerä pystyy näyttämään parastaan, koska muuten kyllä Akilles kiitää Finaaliin. Mutta kovan työn takana se kyllä tulee olemaan, Maalivahtipelin, puolustuksen, keskikentän, ja hyökkäyksen on toimittava täydellisesti. Jos asenne ja latautuminen ei osu 100% kohdilleen, on Porilaisilla 11.3 Pronssiottelu kotikentällään Kamppareita vastaan edessä.

BandyliigaToimituksella on kuitenkin sellainen ”tunne” että perjantaina nähdään vielä kerran Porilaista ”hulluutta” ja Finaaliin menijä selviää vasta seuraavassa ottelussa Porvoossa? Käykö näin? Kommentoidaan asiaa lisää perjantaina…

Akilles kommentoi sivuillaan voittoa seuraavasti:

Akilles siirtyi välieräottelusarjassa ensimmäistä kertaa johtoon voitettuaan Narukerän Porvoossa maalein 6-3 (4-0).

Akilles aloitti ottelun vakuuttavasti, luistin ja pallo liikkui jäällä vauhdikkaasti ja koko joukkue puolusti kurinalaisesti. Taukoa vietettiin Pallokentällä kotijoukkueen ansaitussa 4-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle tuli sisuuntunut porilaisjoukkue, ja kun lisäksi Akilleksen luistelu näytti hieman passiivisemmalta, niin Narukerä pääsi ottelun mukaan kahdella nopealla maalilla. Porvoolaisten puolustus pysyi kuitenkin loppupelin läpi tiukasti kasassa ja Akilleksen tehtyä toisella jaksolla vielä kaksi lisämaalia, niin otteluvoitto irtosi ja Akilles siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon. Perjantaina Akilles matkustaa Poriin hakemaan sarjan kolmatta voittoa, joka tarkoittaisi paikkaa finaalissa.

Narukerä ei sivuillaan tappiota kommentoinut

Facebookissa kuitenkin niukat kommentit: Ei riittänyt toisen puoliajan hyvä esitys tänään voittoon. Perjantaina jatketaan Amiko-Areenalla ja kyllähän sarja venytetään vielä sunnuntaille. Kaikkien kannustusta tarvitaan. ”Mitään ei ole vielä menetetty. Tämä ei ratkaissut mitään. Kairaamme voiton perjantaina Porissa, jonka jälkeen tullaan sunnuntaina takaisin tänne”, Narukerän hyökkääjä Joona Rajala paalutti.