Akilles vahvistuu…

Tiedote 31.5.2021

Richard Laibert liittyy Akilles Bandyn riveihin ja Joakim Nordström jatkaa uraansa

Akilles Bandy on tehnyt sopimuksen Veiterän kasvatti Richard Laibertin kanssa. Richard on 30-vuotias puolustuspään pelaaja, joka on pelannut urallaan yli kymmenen kautta bandyliigaa niin Veiterän kuin HIFK:n riveissä. Lisäksi hän pelasi kaksi kautta Ruotsissa Allsvenskanissa Vänersborgissa Blåsut BK:n riveissä. Richard on monipuolinen ja hyvä asenteinen joukkuepelaaja, joka varmasti sopii Akilleksen ensi kauden joukkueeseen erinomaisesti.

Akilleksen oma kasvatti 35-vuotias Joakim Nordström on myös päättänyt jatkaa uraansa. Joakim on monipuolinen ja kokenut pelaaja, joka viime kaudella oli hyvin suuressa roolissa keskikentän pohjalla.

Akilleksen päävalmentaja Jari Hyttinen on erittäin tyytyväinen molempien pelaajien liittymisestä joukkueen vahvuuteen. ”Molemmat pelaajat ovat käytettävissä useilla eri pelipaikoilla ja siksi hyvin tärkeitä pelaajia joukkueelle. Joakim pelasi erittäin hyvän kauden viime vuonna ja Richard on tuttu minulle toimiessani valmentajana Helsingin IFK:ssa. Richard on urheilullinen, luotettava, sitoutunut harjoitteluun ja monipuolinen joukkuepelaaja.” Jari Hyttisen mukaan joukkueen kesäharjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaisesti. ”Joukkueen harjoittelu jatkuu kohti heinäkuuta koko ajan hieman ruuvia kiristäen. Kevään harjoittelun ilonaiheena pidän omien uusien nuorten pelaajien sitoutunutta otetta harjoituksissa. Tästä on hyvä jatkaa kohti tiivistyvää jääharjoittelua. Valitettavasti myös takapakkia joukkueelle on harjoituksissa tullut Akseli Laakkosen ikävän loukkaantumisen johdosta. Akselin polvi leikattiin parisen viikkoa sitten ja edessä nuorella huippu-urheilijalla pitkä kuntoutusjakso”.

Akilleksella on tällä hetkellä sopimuksen piirissä kolme maalivahtia ja 17 kenttäpelaajaa. Lopullinen liigaryhmä tulee olemaan 3 maalivahtia ja 20–22 pelaajaa. Viime kauden pelaajista Juuso Johansson ei ole vielä tehnyt ratkaisua jatkostaan, mutta on luvannut päätöksensä Juhannukseen mennessä. Tavoitteena on nostaa lopulliseen liigaryhmään 3–5 aktiivista ja potentiaalista omaa nuorta, niiden kymmenen joukosta, jotka nyt harjoittelevat jo liigaryhmän kesäharjoittelussa mukana.

Leave a Reply