Akilles vahvistuu

Ville-Veikko Angeria palaa Akilles rosteriin

Akilles tiedotti asiasta tänään heti aamusta.

Bandyliigaan paluun tekevä Ville-Veikko Angeria on harjoitellut Akilleen kanssa syksyn aikana jäähallissa ja myös isolla jäällä.

Angeria on voittanut pelaajana viisi Suomen mestaruutta ja pelannut lähes 400 Bandy-liigaottelua sekä lähes 40 A-maaottelua.

Angeria nähdään ensimmäisen kerran Akilleksen kokoonpanossa 120-vuotis juhlaottelussa lauantaina WP35 vastaan. Angeria itse kommentoi paluutaan seuraavasti: ”On erittäin hienoa palata tositoimiin ja antaa panokseni seuran eteen. Lähden auttamaan Akilleksen nuoria lahjakkaita pelaajia kehittymään ja tasaamaan heidän kuormitustaan, sillä he pelaavat niin 18-vuotiaiden sarjaa kuin nuorten Bandy-liigaa edustusjoukkueen otteluiden ohella. Lisäksi hän nöyrästi korostaa, että ei halua viedä pelipaikkaa keneltäkään nuorelta vaan valmennus tekee kuormituksen perusteella valinnat kuhunkin otteluun.”

Akilles Bandyn päävalmentaja Juha Laitinen on erittäin tyytyväinen Angerian halusta palata myös peleihin mukaan. ”On hienoa, että Ville-Veikko on käytettävissä myös otteluissa tasaamassa nuorten pelaajien kuormitusta. Hän on pitänyt huolta kunnostaan hyvin, ja sen on osoittanut myös syksyn jääharjoittelu, johon hän on aktiivisesti osallistunut.”


Angerian Tilastot

Pääsarjakaudet: 18

Pääsarjaottelut: 396

Pääsarjamaalit: 210

Syöttöpisteet pääsarjassa: 323

Pisteet yhteensä: 533

Leave a Reply