Akilles julkaisi 2 uutta pelaajasopimusta

Oma kasvatti palaa, ja pohjoisesta saapuu torjuja

Uusina pelaajina Porvooseen tekee paluun Akilles kasvatti ja viime kaudet Botnian riveissä pelannut puolustaja Niels Främling. Toinen mielenkiintoinen uusi pelaaja on Torniosta muuttava nuori maalivahti Veikka Körkkö. Nuorisomaajoukkueiden vakiotorjuja on pelannut viimeiset vuodet Ruotsin puolella Haaparannan riveissä.

Jatkosopimukset kolmen tutun pelaajan kanssa

Akilles on tehnyt jatkosopimukset Joakim Nordströmin, Rudolf Sadakovin ja Olli Lappalaisen kanssa. Nordström tuo kokemusta joukkueeseen ja Sadakov pääsi jo viime kaudella haistelemaan bandyliigan vauhtia, vaikka pääosin pelasikin nuorten otteluita. Maalivahti Olli Lappalainen on mukana joukkueessa kuntoutumisensa niin salliessa, ja vakavasta loukkautumisesta toipumisen ehdoilla.


Valmentaja Juha Laitinen tyytyväinen harjoitteluun

Akilles jääpallon vastuuvalmentaja Juha Laitinen on tyytyväinen joukkueen rakentumiseen ja kesän harjoitteluun. ”On hienoa, että olemme saaneet joukkueemme rungon kasaan, vaikka useita viime kauden pelaajia on siirtynyt uusiin ympyröihin. Nyt kasassa oleva runko on hyvä sekoitus nuoruuden intoa ja kokemusta. Joukkueen harjoitusinto ja henki on erinomainen ja tekemisen laatu korkeaa. Toivottavasti saamme täydennettyä ryhmäämme vielä muutamalla kokeneella pelaajalla ja omalla nuorella, jotta saamme vielä lisää leveyttä ryhmäämme. Tavoitteena on, että ryhmä saisi lopullisen muotonsa syyskuun puoliväliin mennessä.”


Rosterissa 18 pelaajaa

Akilleksen liigajoukkueen pelaajaryhmässä on tällä hetkellä kolme maalivahtia Iikka Lempinen, Olli Lappalainen ja Veikka Körkkö, kenttäpelaajia on kaikkiaan viisitoista, Aapo Pursio, Dylan Lindblad, Dante Lindblad, Filip Svennas, Otto Huopalainen, Rasmus Ek, Matti Vainio, Rolf Larsson, Joakim Nordström, Rudolf Sadakov, Arttu Salo, Roni Grek, Akseli Laakkonen, William Skog sekä Niels Främling. 

Tavoitteena on täydentää harjoitusryhmää vielä muutamalla pelaajalla ja lisäksi mahdollisesti nostaa mukaan pari nuorta omaa kasvattia mukaan miesten edustusjoukkueen harjoituksiin

Akilles Bandyn joukkueen valmistautuminen ensi kauteen jatkuu tiiviisti yhteisharjoittelun merkeissä niin Kokonniemen jäähallissa kuin oheisharjoittelulla. Joukkue suuntaa lokakuun puolivälissä leireilemään Ruotsiin.

Leave a Reply