Akilles – Narukerä 0-1

BandyliigaToimitus pohti ottelua

Ottelu oli juuri niin tiukka kun etukäteen oli arvattavissa, koska näiden joukkueiden kaikki kauden ottelut ovat olleet todella tasaisia (aikaisemmat ottelut: 2-2, 4-4).

Valitettavasti BandyliigaToimituksesta kukaan ei nähnyt ottelua, joten emme myöskään kommentoi ottelua kuulopuheiden mukaan.

Varsinkin kun Porvoon paikallislehdet eivät ole ottelua kommentoineen, ehkä maailman tilanne on juuri sellainen, että jääpallo ei ole kaikkien huulilla.

BandyliigaToimitus ei ota politiikkaan kantaa, mutta kenenkään ei pitäisi hyökätä toisen valtion alueelle – Tämän tuomitsemme jyrkästi!


Akilles kommentoi ottelua todella lyhyesti

Akilles joutui taipumaan välieräsarjan ensimmäisessä kohtaamisessa Narukerälle numeroin 3-5 ja näin porilaisille riittää jatkossa finaalipaikkaan voitot kotiotteluistaan.

Ottelu tarjosi yleisölle hyvissä olosuhteissa vauhdikasta jääpalloa. Akilles ei löytänyt tarpeeksi keinoja murtaa Narukerän kurinalaista puolustusta, eikä saanut maalipaikoistaan viimeisteltyä ja Narukerä kontrasi vastaavasti läpi ottelun vauhdikkaasti.


Narukeränleirissä hiljaista

Narukerän sivuille ei vielä aamuun mennessä ollut ottelusta muuta kuin facebookin “kommentti”

Huikean esityksen jälkeen ansaittu 3-5 vierasvoitto ja ensimmäinen kiinnitys finaalipaikkaan! Lauantaina jatketaan Amiko-Areenalla. 🔥🔥🔥Maalintekijät tänään: Rajala 🎯🎯Antikainen 🎯🎯Mustonen 🎯

Alta kuitenkin likki Narukerän sivuille, jolle varmasti myöhemmin raporttia ottelusta ilmestyy

AKILLES piti palloa hallussaan, kun Narukerä keskittyi tukkimaan keskustan ja iskemään terävästi vastahyökkäyksistä.

”Peli oli koko ajan hallussamme. Olimme rohkeita pallon kanssa ja saimme luotua tekopaikkoja”, kiitteli Narukerän päävalmentaja Tuomas Erkkilä.

Kaikesta huolimatta Erkkilä muistutti matkan olevan kesken…

Leave a Reply