Uskomattomat miljoona käyntiä

27.3.2021 sivustomme avautuivat nykyisessä muodossaan

Toivomme BandyliigaToimituksessa, että kun mittariin tulee 1,5 vuotta – rikkoutuisi samalla myös käyntien määrässä miljoonan kova rajapyykki lukuna!

Kaukana siitä emme ole, ja nyt kun seurojen toimitukset palailevat kesän tauolta, alkaa uutisia löytymään päivittäin. Tämä auttaa myös meidän palvelua lukijoita kohtaan.

Lisäksi saamme valmiiksi 3500 Bandyliiga/Pääsarjassa pelanneiden pelaajien pistepörssit, ja valokuvat toivottavasti lähes kaikille.


Seuraava iso projekti odottaa jo aloitusta!

Kun tuo projekti on osaltamme maalissa, alkaa materiaalin tutkiminen YLE:n arkistoista, tulemme julkaisemaan YLE:n luvalla vain ja ainoastaan näillä sivuilla sellaista materiaalia mitä ei muuten mistään löydy. Kiitämme YLE:ä erittäin myötämielisestä suhtautumisesta jääpallon historiaa, ja sivustoamme kohtaan.

Muistutamme edelleen, että olemme täysin hyväntekeväisyydellä toimiva jääpallosivusto! Tuhannet työtunnit ovat meiltä täysin palkatonta, ja kukaan ei maksa meille mistään suuntaa mitää korvauksia!

Mahdollisesti tulemme avaamaan myymälän sivustollemme, josta voi ostaa tuotteita – mutta tästä lisää kun saamme neuvoteltua ensin seurojen kanssa nämä asiat kuntoon.

Sivustomme ei siis sammaloidu!

Kiitämme kaikkia henkilöitä, ja tahoja, jotka ovat mahdollistaneet kuviensa, ja materiaalien käytön – KIITOS! Toivomme Teidän kaikkien edelleen käyvän sivuillamme, ja laittakaa viestiä missä haluatte meidän vielä kehittyvän..


Iloista syksyä, ja kauden aloitusvihellyksen odotusta!

Pasi Virtanen

Päätoimittaja

Leave a Reply