Suomen Cup päättyi Oulussa

Narukerä – OLS 6 – 2 (4-0)

Suomen Cup päättyi otteluun Narukerä – OLS. Valitettavasti OLS oli 2 hyvän ottelun jälkeen ensimmäisellä jaksolla Narukerää vastaan täysin purjeissa. OLS ei tahtonut millään saada peliään kulkemaan, kuten se kulki perjantaina/lauantaina. Taululla puoliajalle siirryttiin lukemissa 4 – 0, ja ennemmin Narukerä olisi lukemia komistanut, kun OLS saanut kuparista rikki.

Toinen jakso oli huomattavasti tasaisempi, Narukerä näytti tyytyvän selkeään johtoon, ja välillä oli pelailun tuntua. Kolme ottelua kolmeen päivään näin kauden alussa on varmasti paljon, mutta silti toinen puoliaika oli ehkä Cupin heikoin puoliaika.

Sopuisasti kumpikin iski 2 maalia, ja näin lopputulos 6 – 2, parempi voitti ja se siitä…

Narukerä oli koko ottelun selkeästi terävämpi joukkue, kuin oululaiset. Tässä kohtaa on kuitenkin mainittava, ettei OLS varmasti Bandyliigassa sorru samaan, siitä pitää varmasti valmentaja Tiusanen huolta.

Ottelun pelaaja oli Narukerän Joona Rajala, jolta voi viikonlopun esitysten jälkeen odottaa hyvää Bandyliigakautta.

OLS:n parhaana katsomme suoriutuneen Atte Lämsän, hän oli ehkä vaarallisin pelaaja Narukerän päässä koko ottelun ajan.