Perjantain tulokset

Tulokset perjantaina 5.11.2021

HIFK – OLS

22min 1 – 0 Ojanen Aku (Janhunen Joonas)

45min 1 – 1 Immonen Matti (Nevanperä Teemu)

46min 2 – 1 Laitinen Leevi

71min 2 – 2 Pitsinki Veeti

92min 2 – 3 Pesonen Antti RL

Veiterä – Narukerä

31min 1 – 0 Loikkanen Tuukka (Valtanen Niklas)

46min 2 – 0 Äikäs Samppa (Lehtonen Matias)

49min 3 – 0 Valtanen Niklas RL

HIFK – OLS

Ottelun ensimmäisellä jaksolla nähtiin tasaista ja aika tunnustelevaa pelaamista. HIFK:n peli oli aavistuksen verran paremmin hallinnassa. Maalipaikat olivat kuitenkin aika tasan ja niin myös puoliaikatulos 1-1. HIFK:n esitys oli lupaava, jos miettii Oululaisten olleen jo 2 viikkoa isolla jäällä, ja heidän pelanneen jo muutaman harjoitusottelunkin. HIFK on samaan aikaan juossut metsässä, ja käynyt jäällä kaukalossa. Edelliseen peilatessa on mielenkiintoista nähdä, mitä uusi valmennus saa joukkueesta irti. Huomiota rosterissa herätti myös 7 HIFK:n oman juniorit mahtuminen edustusjoukkueeseen. Atte Auvinen ja Simo Vainikka vetivätkin ensimmäiset luistimenpiirtonsa edustusjoukkueen paidassa. Penkillä juniorien rynnistystä edusti vielä varamaalivahti Eelis Laitinen.

Toisella jaksolla OLS pääsi hiukan paremmin mukaan peliin, ja loppuakohti Helsinkiläiset hiukan väsyivät, koska heillä on Suomen Cupissa matkassa vain 12 kenttäpelaajaa. OLS:n joukkueeseen paluun tehnyt Ilari Moisala näytti vakuuttavia otteita heti näin kauden alkumetrille, varmasti hänen otteistaan OLS saa nauttia kauden aikana vielä monta kertaa.

Ottelun lopputulos olisi ehkä voinut olla peliin nähden tuo 2-2, mutta helpohkon rankkarin turvin OLS oli numeroin 2-3 tänään parempi.

Suomen Cupin toisessa kamppailussa vastakkain asettui Narukerä ja Veiterä. Ottelun alku oli todella varovaista pelaamista. Veiterä siirtyi reilun puolentunnin kohdalla 1-0 johtoon, kun Tuukka viimeisteli helpon tuntuisesti 1-0.

Vesisade ja röpelöinen sää esti parhaan jääpallon, mutta silti Narukerä sai pari maalinedushässäkkää aikaiseksi – tauolla tilanne 1-0.

Veiterä jatkoi toisella jaksolla siitä mihin se ennen taukoa jäi ja viimeisteli nopeasti 2 osumaa. Näin taululla lukemat 3-0. Narukerä ei tahtonut saada peliänsä uomiin koko toisen jakson aikana..

Ottelussa ei kuitenkaan tehty enempää maaleja, ja näin Veiterä vei voiton lukemin 3-0.