Pelatut ottelut

Kolme ottelua viikonloppuna jo pelattu

Kampparit -JPS 4 – 2

Kotijoukkue kommentoi ottelua seuraavasti: Kamppereiden päävalmentaja Olli Manninen oli tyytyväinen ja tuumi, että välillä pelattiin hyvin, välillä jäädyttiin. Ottelu oli meille aika tyypillinen Kampparit-JPS -peli. Täytyy ottaa huomioon, että olimme ensi kerran isolla jäällä torstaina.

Vastaavasti JPS leirissä ottelua kommentoitiin seuraavasti: Kokonaisuutena kauden aloitus oli lupaava. JPS:n pelissä on vielä paljon kehitettävää, mutta millään tavalla “purjeessa” ei JPS ollut. Videoanalyysin kautta kohti seuraavan viikonlopun peliä, jolloin JPS kohtaa vieraissa Oulun luistinseuran.


WP 35 – Veiterä 2 – 4

WP35 kommentoi ottelua: Kaikin puolin loistava taistelu ja pallollisessa pelissä oli paljon hyviä elementtejä. Viimeisellä vartilla ei ehkä enää jalka ollut ihan terävimmillään, koska ensimmäisestä minuutista saakka ottelussa oli kova tempo molemmilla joukkueilla, toteaa päävalmentaja Juha Järveläinen.

Tero Nieminen kommentoi Veiterän otteita seuraavasti: Liika into hyökkäyspäähän, ja oma puolustaminen unohtui. Tulemme tähän kiinnittämään jatkossa huomiota, kunhan pääsemme isolle jäälle harjoittelemaan. WP on kyllä hyvä joukkue, ja kyllä he nykyisellä kaudella tulevat olemaan varsinkin kotikentällään paha kaikille muille.


WP 35 – OLS 5 – 2

Kotijoukkue saattoi maksaa voitosta kovan hinnan, kun parhaimmistoon kuulunut Jukka-Pekka Hoffren jäi OLS:n Iikka Nousiaisen taklauksen kohteeksi. Nousiainen sai tilanteesta tuomaristolta suoran punaisen kortin. Tästä jäi paska maku suuhun, jos Jukka-Pekka loukkaantui vakavasti kommentoi päävalmentaja Juha Järveläinen. Peli oli odotetun vaikea kovan eilisen väännön jälkeen, mutta joukkue näytti luonteensa toisella jaksolla, kiitteli Järveläinen joukkuettaan.

OLS:n leiristä emme saaneet kiinni ketään kommentoimaan ottelua


Huomenna Ogelissa Botnia – OLS klo: 13.00

Tähän otteluun palaamme huomenna ottelun jälkeen….

Leave a Reply