Narukerä taipui Bollnäsille

Taululla lopputulos 12-2

Kotijoukkue Bollnäs oli ottelussa selkeästi Narukerää edellä, mutta he ovatkin harjoitelleet ja pelanneet jo pari kuukautta isolla jäällä. Narukerä veteli vasta ensimmäisiä piirtoja isoon jäähän.

Noin 12 minuuttia pelattiin tasaista ja yllättävänkin mukavaa jääpalloa, mutta sitten Bolnäs otti isännän otteet. Eipä siinä sitten mennyt kun 6 minuuttia ja taululla luvut 3-0. Peli hiukan rauhoittui, mutta Bollnäsin luistelu ja syöttöjen oikea aikaisuus näkyi aika selkeästi. Jakson viimeisen 15 minuutin aikana kotijoukkue iski vielä 4 osumaa ja taululle luvut 7-0. Aivan jakson lopulla Narukerä sai hyvän maali paikan, ja kotijoukkue rikkoi – näin pallo pilkulle. Joona Rajala lyömään, ja hän iski pallon oikeaan yläkulmaan. Tauolle siirryttiin siis 7-1 lukemissa

Narukerä aloitti toisen jakson pirteästi ja heti alkuun Vili Korhonen pääsi siirtämään pallon maaliin, Eero Paavolan passista. Alkaako Narukerän kiri? Peli pysyi tasaisena aina siihen asti kun Bollnäs otti aikalisän pelikellon näyttäessä 60 minuuttia. Tämän jälkeen kentällä olikin sitten enemmän ja vähemmän Bollnäs!

30 minuutissa kotijoukkue iski vielä 5 maalia ja näin lopputulos 12-2

Narukerällä ei kuitenkaan lukemista huolimatta ole syytä synkkyyteen, sillä pelaaminen näytti yllättävän hyvälle jos ottaa huomioon että kyseessä oli vasta ensimmäinen peli tällä kaudella. Varmasti joukkue tulee taistelemaan Bandyliigan kärjessä, ja se varmasti porilaisille maistuu..

BandyliigaToimitus ei nosta ketään erityisesti Narukerästä parhaaksi – koko joukkue pelasi hyvin!

2000-12-1688Vili Korhonen11

Kotijoukkue Bollnäsin Denis Sadakov saalisti 4 osumaa ja Saku Hämäläinen yhden maalin sekä yhden syötön.