Juha Laitinen Akilleksen päävalmentaja

Juha Laitisesta Akilles Bandyn edustusjoukkueen uusi päävalmentaja

Juha Laitinen on toiminut viimeisen vuoden ajan Akilleksen P18 ja nuorten Bandy -liigajoukkueen päävalmentajana. Laitinen on koulutukseltaan opettaja ja hänellä on useiden vuosien kokemus niin pelaajana kuin liigavalmentajana. Hänen tiimiinsä tulee kuulumaan myös valmentaja Johan Lönnqvist, joka toimi viimeiset kolme vuotta Akilles Bandyn toisena valmentajana erinomaisin tuloksin. Hänen vastuullaan on ollut erityisesti joukkueen psyykkinen valmennus, jossa hänellä on myös laajempaa valtakunnallista osaamista.

Valmennustiimiin liittyy mukaan myös pitkän linjan Akilles ikoneja. Maalivahtien valmennuksesta tulee vastaamaan Magnus Gustafsson ja nuorten pelaajien kehittymisestä edustusjoukkueessa on Rasmus Lindqvistin vastuulla. Molemmat ovat Akilleksen jääpalloperheen kasvatteja ja heille on tärkeää porvoolaisen jääpallon jatkuminen Suomen huipulla myös tulevina vuosina.

Akilles jääpallon puheenjohtaja Jari Kettunen on iloinen valmennustiimin uudistumisesta. ”Nyt löytynyt ratkaisu on erinomainen yhdistelmä uudistumishalua ja perinteitä. On hienoa, että saimme hieman Porvoon ulkopuolelta vastuuvalmentajaksi Juhan, joka teki viime kaudella erittäin hyvää yhteistyötä nuorten pelaajien kanssa. Lisäksi Jugin jatkaminen valmennustiimissä tuo aikaisemman kokemuksen lisäksi syvällistä psyykkisen valmennuksen osaamista joukkueen jatkuvuuden näkökulmasta. Olen myös erittäin iloinen siitä, että suurilla jääpallosydämillä ja Akilles perinteillä olevat pitkän linjan laji-ikonit Rasse ja Mankke tuovat oman osaamisensa edustusjoukkueen toimintaan.


Leave a Reply