Jääpalloliiton uudet nettisivut avataan juhannukseen mennessä

Petri Kuusela: Jääpallo on ja on aina ollut iso osa elämääni

HELSINKI. Suomen Jääpalloliiton uudet nettisivut avataan juhannukseen mennessä. Olemme pyytäneet suomalaisen jääpalloilun parissa toimivia henkilöitä kuvaamaan mitä liiton uuden strategiassa mainitut arvoparit tuovat heille mieleen.

Tällä kertaa ajatuksensa kertoo Torniossa asustava valioerotuomari Petri Kuusela.

YHTEISÖLLISYYS/ELÄMYKSELLISYYS:

Jääpallo on kulkenut mukanani yli neljäkymmentä vuotta joko pelaajana, valmentajana, erotuomarina tai monena muuna toimijana. Eli jääpallo on ja on aina ollut iso osa elämääni. Jääpallo on antanut lukemattoman määrän ystäviä ympäri maailmaa eri rooleissa olevista jääpalloihmisistä. Kokemukset eri jääpallotapahtumista ovat antaneet unohtumattomia elämyksiä. 

VASTUULLISUUS/TURVALLISUUS:

Tämä arvopari tuo mieleeni kunnioittamisen (Respect): Kunnioita vastustajia, pelikavereita, valmentajia, erotuomareita sekä kaikkia kanssatoimijoita niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

AMMATTIMAISUUS/URHEILULLISUUS:

Tämä arvopari jääpallossa kuvaa sitä kuinka harrastustakin voi harjoittaa ammattimaisesti. Menestyminen kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa on vaatinut ja vaatii edelleen myös erotuomarilta ammattimaista sekä urheilullista asennetta tekemiseen.

Teksti: Suomen Jääpalloliitto

Leave a Reply