Illan ottelu ratkesi aikaisin

SolisSportin kautta katsottuna ottelun ensimmäinen puoliaika oli jopa WP:n

Jääpallo on ihmeellinen peli – Tänään 45 minuuttia WP 35 oli niskan päällä, ja lukemat kuitenkin taululla 3-1 kotijoukkueelle, vaikka ne olisivat hyvin voineet olla toisinpäin.

Toisenjakson alkuun Kamppareilta onnistui kaikki mitä he edes ajattelivat yrittää, peli ohitse ja loppu oli enemmän ja vähemmän pelailua. Lukemat eivät anna oikeutta WP 35:lle, tosin ottelua ei koskaan saa jättää kesken kuten tänään kävi. Kuitenkin BandyliigaToimitus uskoo edelleen Varkautelaisiin, kunhan nämä heilahtelut saadaan pois.

Valmentaja Ilkka Hoffren myös otti syyn tappiosta kontolleen, koska hän vaihtoi ryhmitystään, mutta tsemppiä Varkauteen, kyllä vielä voittoja tulee…

Mitään Kamppareilta pois ottamatta, on kuitenkin hiukan pakko hymyillä tähän loppuun miten heille pallot pomppi lapaan, vaikka ne olisivat seitsemän kaverin kautta viimeiselle pomppineet – no joskus onnistuu vain kaikki, ja onhan joku viisas sanonut että hyvälle tapahtuu hyviä asioita.

Kotijoukkueen parissa oltiin otteluun tyytyväisiä

Otteluputken väsymyksestä ei ollut tietoakaan, kun Kampparien edustusjoukkue komensi Warkauden Palloa Bandyliigan arkiottelussa keskiviikkoiltana Mikkelissä. -Sunnuntaina Akilleksen ottelussa väsymys painoi, mutta nyt ei. Pelejä oli aika paljon, mutta kun saatiin huilata hieman ja alle vielä hyvä harjoitus, ei ollut ongelmia, kertasi illan ottelua keskiviikkona hattutempun tehnyt Santeri Laitinen.

Laitinen oli tyytyväinen voitosta, mutta hyvän tunteen toi ennen muuta joukkueen peliesitys. -Joukkue pääsi pelaamaan omalla tasollaan. Kun alkuun tuli osumia, WP:n selkäranka katkesi. Meiltä hyvä peli, tuumi Laitinen.

Tyytyväinen oli myös päävalmentaja Olli Manninen.

-Ottelu oli meiltä tason nosto verrattuna viime sunnuntain Akilles-otteluun. Olen todella tyytyväinen poikien pelaamiseen. Manninen teki hieman säätöjä ryhmään ja tuloksena oli hyvä pelitempo ja vastustajan haastaminen.

WP ei pystynyt keskiviikkona pelaamaan kuin ensi jakson. Kampparit kuitenkin piti varkautelaiset kurissa ja teki taukojohdoksi 3-1 Janne HauskanTopi Saukkosen ja Laitisen maaleilla.

Ottelu ratkesi toisen jakson alussa. WP jäi täysin telineisiin, ja Kampparit teki jakson alussa viidessä minuutissa kolme maalia. Laitinen hoiti niistä kaksi ja Elmeri Hämäläinen kolmannen.

Maaleja teki usea pelaaja, mutta keskiviikkona roolia kentällä ottivat Liukkonen sekä Tomi Hauska, joka pelasi hyvän ottelun. Kun konkarit onnistuivat, onnistui myös ryhmän nuorempi kaarti. Juniori-ikäinen Simo Huotelin täytti paikkansa.

WP 35 leirin mietteet ottelun jälkeen olivat synkät – päät pystyyn!

Tyydyttävästi kautensa aloittanut WP 35 tyrmättiin keskiviikkona Mikkelissä 12-1 (3-1) lukemin. Ensimmäisen jakson varkautelaiset olivat vielä hyvin pelissä mukana, mutta toisella jaksolla vieraiden pelistä hävisi kaikki pelistään. WP 35:n ainokaisen viimeisteli Lasse Karppinen.

– Ensimmäinen 45 minuuttia oli hyvää tekemistä ja saatiin luotua myös hyvin maalipaikkoja, Kamppareiden vaarallisimmat tilanteet tulivat nostopalloista. Puoliajalla muutin hieman pelipaikkoja, jolla hain parannusta nostopallojen puolustamiseen. Se oli huono ajatus ja on otettava vastuu siitä. Kampparit iski heti tokajakson ekaan 5 minuuttiin 3 maalia ja siihen kaatui tämä ilta.

Kallis virhe minulta, manaili valmentaja Ilkka Hoffren.