Hyvää vuotta 2022!

BandyliigaToimitus jatkaa www.bandyliiga.fi sivuston päivittämistä

Työ taustalla jatkuu lähes päivittäin, valitettavasti palkkatyö estää kokoaikaisen työn tekemisen sivuston, ja teidän täysipainoisen palvelun tarjoamiseksi.

Olemme kuitenkin 6 kuukaudessa saaneet paljon aikaiseksi, mutta oman virheemme johdosta 5kk data katosi reilu kuukausi sitten, ja tietysti data oli tallennettu varmuudeksi 🙁 No kiva on näpytellä jääpallon historiaa, ja samalla pitää Teidät kaikki ajantasalla mitä Suomalaisessa pääsarjajääpallossa tapahtuu..

Haluatko kirjoittaa jääpallosta? Löytyykö sinulta vanhoja kuvia?

Edelleen kirjoittajia, kuvia niin uusista, kuin meneestäkin jääpalloasioista kaivataan! Taustalla täydennetään historiapelaajia, jonka takia esim. nyt näkyy pääsivulla pelaajia joiden syntymäpäivä ei ole tänään! Asia tulee korjaantumaan päivitysten kohdalla joten koittakaa tämä 1.1 kestää “virhe”

Kun tämä sivusto saadaan datan, kuvien ja muiden asioiden kohdalta ajantasaiseksi, tullaan vihdoin käynnistämään historia osio, johon saamme yksinoikeudella materiaalia YLEn arkistosta.

Tähtipelaajat jokaisesta ottelusta

Olemme käynnistäneet myös Bandyliiga.fi-sivujen ottelutulosten kohdalla – kolmen tähtipelaajan ilmoittamisen jokaisesta ottelusta (3-tähteä / 2-tähteä / 1-tähti). Jos käyt katsomassa ottelua omalla paikkakunnallasi ota meihin yhteyttä – saadaan jokaiselle paikkakunnalle oma valitsija tai mahdollisesti vaikka “raati” lähettämään sähköpostilla aina pelin jälkeen 3 tähtipelaajan nimeä. Nyt toistaiseksi teemme asiaa Jääpallon Ystävien, eli Tuomas Hopun raporttien ja katsomiemme otteluiden osalta myös itse.

Tulemme kauden jälkeen palkitsemaan eniten tähtiä keränneen pelaajan Bandyliiga.fi palkinnolla!

Kaikkien Bandyliigalaisten yhteinen alusta

Seurat lähettäkää vielä enemmän materiaalia, me kyllä julkaisemme ne varmasti – ja kuten kaikki ovat huomanneet seurojen omina uutisina!

Me olemme keskitetty sivusto, jolta löytää mahdollisemman helposti, ja nopeasti tietoa kaikesta Bandyliigaan liittyvästä.

Toivomme Teille kaikille jääpallonYstäville Hyvää vuotta 2022!

Leave a Reply