HIFK-Bandy Ry:lle uusi hallitus

Kauko Rautiainen jättää puheenjohtajan paikan

Kauko Rautiainen jättää puheenjohtajan paikan yli 30 ansiokkaan vuoden jälkeen. Rautiainen on yksi pisimpään pääsarjaseuraa johtanut puheenjohtaja.

Rautiainen otti oman pelaajauransa jälkeen HIFK-Bandyn toiminnasta veto vastuun. Voidaan jopa sanoa, että ilman Kauko Rautiaisen suurta HIFK-sydäntä seuraa ei enää jääpallossa olisi.

HIFK-Bandyn toimintaa on koko ajan kehitetty ja vaikeista hetkistä on aina selvitty.

Rautiainen on osallistunut myös useaan liittokokoukseen vahvoilla mielipiteillään, mutta aina jääpallon etua ajatellen. Rautiainen jatkaa edelleen “harmaana eminensinä” HIFK-Bandyn toiminnassa, konsultoiden hallitusta, ja erityisesti hän on uuden puheenjohtaja Erik Hörhammerin tukena.

Rautiainen kuitenkin sanoo, että nyt on aika jättää päävastuu velattomasta seurasta, seuraavalle “kapulan” kantajalle (Erik Hörhammer) . Olen kuitenkin apuna ja tukena jatkossa, niin kauan kun “harmaan eminensin” apua seurassa kaivataan ja minulla on jääpallolle jotakin annettavaa.


Hörhammer uskoo HIFK:n visioon ja jääpallon tulevaisuuteen

Rautiaisen saappaisiin siis astuu Erik Hörhammer, joka samalla päättää oman pelaajauransa Bandyliigassa. Erik kuitenkin nähdään varmasti HIFK2 joukkueen otteluissa, vielä usean vuoden.

Hörhammer on innoissaan HIFK-Bandyn vetovastuusta, tosin heti aluksi hän huomauttaa, että hänellä on tukena useat HIFK-Bandyn taustahenkilöt – en ole tässä siis yksin hän jatkaa tyytyväisenä. Tässä kohtaa kiitän Kauko Rautiasta hänen työstään, ja jatkan varmasti Kaukon viitoittamaa tietä eteenpäin.

Kysymme mitä Hörhammer ajattelee HIFK-Bandyn tulevaisuudestaan? Hörhammer vastaa innokkaasti: “Tulemme tehostamaan toimintaamme jokaisella osa-alueella visioomme uskoen. Tähän visioon kiinteästi mukaan kuuluu myös luisteluareena jääpallolle Helsinkiin”, viemme tämän hankkeen yhdessä Vestan kanssa maaliin asti.


HIFK:n Uusi Hallitus

 • Puheenjohtaja Erik Hörhammer
 • Jäsen Jukka Rautiainen
 • Jäsen Ari Auvinen
 • Jäsen Tommi Paajanen
 • Jäsen Niclas Sacklén

Uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksen tulevana maanantaina 16.5.2022.


HIFK täyttää 125 vuotta

Uusi hallitus lähtee rakentamaan seuran tulevaisuutta positiivisin mielin. Seura täyttää syksyllä 125 vuotta, ja teemme jo nyt töitä sen eteen, että edustusjoukkue, ja muut joukkueemme ovat kilpailukykyisiä kaudella 2022-23. Uskomme visioomme sanoo uusi puheenjohtaja Erik Hörhammer haastattelun loppuun.


HIFK tulevaisuuteen vahvan pääsarjakokemuksen turvin = yli 1000 pääsarjaottelua

 • Tommi Paajanen Ottelut: 392
 • Erik Hörhammer Ottelut: 300
 • Jukka Rautiainen Ottelut: 134
 • Niklas Sacklén Ottelut: 3
 • Ari Auvinen Ottelut: 0
 • Kauko Rautiainen. Ottelut: n. 200

BandyliigaToimitus kiittää Kauko Rautiasta kaikesta – koko Bandyliigaperheen puolesta, kiitos!

Leave a Reply