Helsingissä hölmöläisten hommia?

Helsingin neljästä isosta tekojäästä on avoinna vain yksi!

Jääpalloilijat ovat Helsingissä joustaneet jo vuosia, miten tämä on huomioitu? Ei mitenkään? Edelleen esim. Kallion kentän työntekijät painavat pitkää päivää, jotta kenttä saataisiin kuntoon.

Ei pakkanen ei ole ongelma, ongelma on että Helsingin jalkapalloilijat valittivat kaupungin suunnitelmista muuttaa Kallion kenttä sellaiseksi remontin yhteydessä – että se olisi optimaalinen jäädytykselle (huomioitavaa että Kallion kentän suurin käyttö on silloin kun se on jäässä). Kontulan tekojää, on remontissa, ja Jätkäsaarta ei ole säästösyistä aloitettu edes jäädyttämään. Palaan Kallion kentän nurmeen jutun lopussa….

Hyvin menee!

Voisiko sanoa, että HYVIN MENEE! Tänään viimeksi yhden Helsinkiläisen juniorityötä tekevän seuran puheenjohtaja sanoi hyvin ” Kannattaako edes Helsingissä yrittää lapsille tarjota tätä lajia?” Koomista tässä on vielä se, että BandyliigaToimitus sijaitsee Siuntion perukoilla (lue aivan maalla), jossa tuossa vieressä “kylänmiehet” ovat jäädyttäneet hiekkakentän luonnonjääksi lapsille! Siis oikeasti! Luonnonjää saadaan samoissa olosuhteissa aikaisemmin kuin Helsingin päättäjät saavat tekojäät auki?

Vielä 10 vuotta sitten Oulunkylään pääsi loka/marraskuun vaihteessa, ja viikkoa myöhemmin Kallioon. Nykyisin se menee lähes niin, että Oulunkylään pääsee marraskuun viimeisellä viikolla, ja Kallion kentälle Joulun jälkeen.

Ei vaan voi käsittää tätä – tasapuolisuutta lajien kesken Helsingissä, voi voi….


Joustonurmi vs jää

Futaajat osasivat viedä asian oikeille poliitikoille, jotka jäädyttivät hankkeen (Huom! Ei jäätä).

Helsingissä on jalkapallolle optimaalista kenttää tarjolla satoja tuhansia m2. Luisteleville kaupunkilaisille, jääpalloilijoille, ja pikaluistelijoille on Helsingissä tarjolla Oulunkylä.

Nyt Kallion kentälle asennettiin “jousto tekonurmi”, mitä ei missään maailmassa ole jäädytetty luistelukäyttöön talvisin!

– Jäätyykö? toimiiko? – KUKAAN EI TIEDÄ?

Juuri tällähetkellä torstaina klo. 16.30 on täysin epävarmaa pelataanko HIFK:n 125-Juhlaottelu Kalliossa vai ei? Aikaa siis on vielä ruhtinaalliset 45,5 tuntia saada kenttä kuntoon.

Kallion henkilökunnalle kiitokset

Kaupungin kentänhoitajille Kalliossa, jotka ovat painaneet hommia kentän kuntoon saamiseksi-KIITOS!

Valitettavasti nämä ikuiset kentän “ongelmat” johtavat korkeammalle kaupungin päättäjiin…


Pidetään peukkuja, pelätään pahinta

“Helsinkiläinen jääpalloilija”

Leave a Reply