Bollnäs julkaisi Ere Verhelän sopimuksen

Tänään Bollnäs vahvisti tehneensä Ere Verhelän kanssa sopimuksen kaudelle 2021-22

Tervetuloa Bollnäsiin Ere!

Miten kuvailisit itseäsi jääpallonpelaajana?

” Olen huono kuvailemaan itseäni bandypelaajana, mutta mottoni on “puolustus ennen hyökkäystä” – enkä pidä häviämisestä ollenkaan.

Miten päätit saapua Bollnäsiin?

“Timo Oksanen oli hyvin aktiivinen ja soitti minulle usein kertoakseen joukkueesta ja kaupungista. Pidin todella siitä, mitä kuulin, ja lopulta minun oli vaikea kieltäytyä. Nyt odotan innolla bollnäsiin tuloa.

Mitä tiedät Bollnäs bandysta ja uusista kanssapelaajistasi?

” Pelasin Bollnäsiä vastaan World Cupissa muutama vuosi sitten Veiterän kanssa. En muista, kuinka paljon hävisimme, mutta kyllä se taisi olla suurinumeroisesti. Bollnäsissä voi varmasti olla useita pelaajia, jotka vielä pelaavat tuosta joukkueesta. Olen pelannut Rikua ja Sakua vastaan Suomen liigassa, joten tunnistan ainakin heidät joukkueesta.

Mikä sinua kiinnostaa jääpallon ulkopuolella?

“Tykkään katsoa elokuvia. Kesällä pyöräilen paljon ja sitten pelaan tennistä, golfia ja frisbeegolfia. Tykkään katsoa kaikenlaisia urheilulajeja. Kesällä suosikkilajini on suomalaisen pesäpallon katsominen. Minulla ei ole vielä perhettä, joten muutan Ruotsiin yksin.

Mitä ajattelet tulevasta kaudesta?

– Toivon, että meillä on hyvä kausi ja voitamme mahdollisimman monta peliä. Toivottavasti opin uutta sekä kentällä että sen ulkopuolella. Odotan innolla pääseväni johonkin uuteen ja erilaiseen.

Bollnäs vielä kommentoi sopimusta seuraavasti:

Bollnäs on hankkinut Veiterästä toisen suomalaispelaajan Ere Verhelän, joka liittyy oranssinsinisiin väreihin. Tämä 27-vuotias (s. 1993) Lappeenrantalainen saapuu Bollnäsiin elokuun alussa. Ere sai mahdollisuuden Suomen maajoukkueessa tammikuussa (2020) kolmen maan turnauksessa. Jos pandemia ei olisi aiheuttanut ongelmia, hänelle olisi annettu paikka joukkueessa, joka oli menossa MM-kisoihin Irkutskiin.

Tämä värväyksen mahdollisti kannattajille kohdistetty “Team Building” -varainkeruukampanja. Suuri kiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet keräykseen!

Leave a Reply