BandyliigaToimitus lomalla 13-25.3

BandyliigaToimitus tulee julkaisemaan tilastoja

Kauden 2021-22 tilastotiedot ovat työnalla, ja samalla Bandyliiga on tulossa huipennukseen.

4 parasta seuraa kohtaavat vielä välierissä, pronssiottelussa, ja Finaalissa. Seuraamme tiiviisti ottelupareja, ja pelejä kauden loppuun asti. Tämän jälkeen BandyliigaToimitus vetää henkeä ruhtinaalliset 2 viikkoa (13-25.3 välisen ajan).

Tulemme jatkamaan historia osiomme parantamista, pelaajatietojen, ja kuvien päivittämistä, ja vihdoin toivomme saavamme kesän aikana myös YLEn materiaalia Teille esille sivustollemme.

Kehittäminen jatkuu

Katsotaan mitä kaikkea saamme kehiteltyä Teille lisää kesän aikana, mutta varmasti uudistuksia on luvassa. Seurat ovat jo antaneet palautetta, ja sivustoamme pidetään Suomalaisen jääpallon uranuurtajana, ja olemme siitä onnellisia, kiitollisia – Nöyrästi tulemme jatkamaan samoilla linjoilla, mutta mielellämme ottaisimme mukaan alan harrastajia ympäri Suomen, kuvaamaan, kirjoittamaam, tai muuten avustamaan yhteisen jääpallomme hyväksi.

Kesän aikana varmasti vierailemme urheilumuseossa, kaivelemassa historia tietoja, ja toivomme myös pääsevämme liiton arkistoihin tutkimaan .ennen 2012 tilastoituja pelaajatietoja, esim. rangaistusminuutit

Paljon on siis työtä edessä, ja BandyliigaToimitus ilman tuloja on tiukoilla, mutta emme anna sen häiritä tulemme jatkamaan työskentelyä Bandyliigan, Bandyliigaseurojen asialla myös kaudella 2022-23.

120.000 kävijää rikki, ennätykset uusiksi…

Toivomme, että sivustostamme tulee pysyvästi Bandyliigasta kiinnostuneiden ihmisten kohtauspaikka. No olemme tietysti sitä jo nyt, kun katsomme kauden 2020-21 kävijämäärää. oli se yli 120.000. Nyt olemme lähellä samaa lukemaa, ja vielä on kautta jäljellä. Kasvua siis on tiedossa, ja näin toivomme myös jatkossa trendin jatkuvan, tästä Suuri kiitos – Teille kaikille sivujemme lukijoille.


Pasi Virtanen

Päätoimittaja / BandyliigaToimitus

Leave a Reply