Tampere!?

Jääpallokaupunki Tampere

Tampereella pelattiin jääpalloa jo vuodesta 1909 alkaen seuroina vuosien varrella olivat ainakin nämä tutut nimet : Ilves-Kissat, Jääpallo-64, Kissalan Pojat, Tammerfors Bollklubb, Tampereen Kilpa-Veljet, Tampereen Kisatoverit, Tampereen Pallo-Pojat, Tampereen Pallo-Veikot..


KOOVEE ON TUONUT JÄÄPALLON TAMPEREELLE MUUTAMAN VUODEN HILJAISELON JÄLKEEN!

Kooveen jääpallolla on vakiovuoro Tampereen kaupungin huippuolosuhteissa Sorsapuistossa perjantaisin klo 20.00-21.30

Lisäksi Koovee jatkaa myös lasten ja nuorten jääpallokoulua. Tämän lisäksi lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tulla tutustumaan jääpalloon Tampereen kaupungin ”Lupa liikkua ja harrastaa” -toiminnassa.

HUOM! Jääpallo toiminta on alkanut ja on ollut todella suosittua. Otamme jatkossa 22 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mukaan pelaamaan, joten ilmoittauduthan jokaiselle kerralle erikseen ajoissa!


Tuomas Hoppu suuressa roolissa!

Tampereen Sorsapuistoon avattiin iso tekojää talvella 2020. Tämä mahdollisti jälleen jääpallon pelaamisen Tampereella.

Kaikkien Jääpalloihmisten tuntema Tuomas Hoppu otti tavoitteekseen saada Tampereelle jääpallotoimintaa, ja nyt hän on siinä onnistunut.

Tuomas marssi perinteikkään Tampereen KooVeen toimistoon, ja myi ajatuksen perinteisen seuran – perinteiselle lajille! Siemen oli kylvetty!

Tuomas toteaa, että homma toimii paremminkun on perinteikkään seuran tuki hankkeelle esim. jäävuorojen hakemiselle, lajin tietouden levittämiselle ja toivottavasti myös pian sarjatoiminnalle.

KooVee on jo liittynyt uusimpana jäsenenä jääpalloliittoon – HIENOA!


Henriikka Hoppu, KooVee

Tulevaisuus voi olla Tampereella valoisa?

Nyt Tuomas Hopun organisoimassa Kooveen Jääpalloryhmässä käy pelailemassa myös Henriikka Hoppu (14v). Henriikka kertoo Tamperelaiselle, että hän on saanut koulukavereille, ja muille kavereille kertoa mitä on jääpallo. Useat nuoret Tamperelaiset eivät ole ikinä nähneet jääpalloa livenä.

Henriikka on kertonut, että peliväline- ja maila eroavat jääkiekosta, mutta muuten lajit ovat hyvin samanlaiset.

Henriikan mielestä Jääpallossa pitää jaksaa luistella enemmän kuin jääkiekossa, ja syöttöjen tulee onnistua pitkällekin. Välissä kun saattaa olla useita vastustajan pelaajia estämässä syöttöä.


BandyliigaToimitus toivottaa Hopun perheelle tsemppiä Tampereen valloitukseen!

Lisäksi on sanottava Tuomas Hopulle suuri KIITOS lajimme edistämisestä!

Leave a Reply