Suomen Cup ratkesi viime sekunneilla

Veiterä voitti kotijoukkue Akilleksen niukkaakin niukemmin, numeroin 6–5

Cupin ratkaisi 91. minuutilla kamppailussa kahdesti maalannut Esko Liukkonen, joka pelasi pirteästi ja yritteliäästi koko ajan.

– Onhan se tosi mukavaa kantaa kannu Lappeenrantaan kelpo taistelun jälkeen. Joukkue pelasi yhtenäisesti ja kurinalaisesti, ja itse onnistuin myös. Kolme viimeisintä peliä on minulla kulkenut paremmin kuin aikoihin, Liukkonen latasi.

Akilleksen Iisakki Kaivola oli kallella kypärin.

– Eipä tämä hääviä ole, kun hävitään. Eivätkä ne tekemäni maalit lohduta, kun kannu karkasi Lappeenrantaan, Kaivola kertoi.

Avausjaksolla peli aaltoili puolelta toiselle. Kun Akilles teki maalin, niin eipä oikein aikaakaan, kun Veiterä kuittasi. Näin edettiin koko avausjakso: Akilles maali, Veiterä maali. Numerot olivat puoliajalla 3–3.

Toisen jakson Akilles aloitti sähäkästi. Ottelu ei kunnolla ehtinyt käynnistyä tauon jälkeen, kun Akilleksen Iisakki Kaivola maalasi matsissa jo toistamiseen. Pari minuuttia myöhemmin eli 47. minuutilla Akilleksen Rasmus Kettunen pani pyörylän verkon perukoille: 5–3.

Mutta Veiterä vyöryi, ja maalarimestareina olivat liukkaat Liukkosen veljekset: Esko 63. minuutilla ja Tuomas 66. minuutilla. Esko Liukkonen kruunasi sitten koko jutun lisäajalla.

BandyliigaToimitus onnittelee!

Leave a Reply