Uunituore Kapmppariuutiset-lehti

TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET

Kulunut kausi oli meille kaikille hyvin poikkeuksellinen. Koronasta johtuen kaikesta toiminnasta jouduttiin pitämään kauden aikana taukoja ja kausi vietiin läpi kokonaisuudessaan poikkeusjärjestelyin. Sarjat saatiin pelien osalta pelattua loppuun miesten ja naisten sarjoissa sekä P21 ja P17 nuorten sarjoissa. Tuloksena näistä sarjoista oli hienosti kolme mitalia. Kirkkaimpana saavutuksena luonnollisesti seuran historian ensimmäinen Suomen mestaruus P21 nuorissa. Poikkeusolot huomioon ottaen kuluneeseen kauteen voidaan Kamppareissa olla tyytyväisiä.

Kovimpia koronasta kärsijöitä olivat ehdottomasti lapset ja nuoret. Rajoitukset kohdistuivat rajusti harrastustoimintaan ja pelit nuorilla ikäluokilla jäivät vähäisiksi. Toivoa vaan sopii, että koronan ja rajoitusten hellittäessä lapset ja nuoret löytävät takaisin harrastustensa pariin lajista riippumatta. Kamppareissa tilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä ja tulevaan kauteen valmistautuminen on kaikkien joukkueiden osalta käynnistynyt.

Miesten bandyliigajoukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Joukkue koki valtavan muutoksen, kun 17 kautta joukkuetta valmentanut Antero Levänen jätti vetovastuun Olli ”Ola” Manniselle. Olan apuna fysiikkapuolesta vastaa Tuula Penttinen. Valmennuspuolelle saatiin myös loistavaa vahvistusta, kun kokeneet Jani Kokko ja Alpo Kaartinen tulevat toimimaan Olan apuna jääharjoituksissa. Joukkueen harjoitukset käynnistyivät huhtikuun alussa ja harjoitusrinkiin kuuluu tällä hetkellä 26 pelaajaa.

Sopimus tulevasta kaudesta on 13 pelaajalla. Tavoitteena on saada lisää sopimusuutisia lähiaikoina.

Lopuksi iso kiitos Teille kaikille uskollisille kannattajille ja tukijoille, joista useat ovat mukana tässäkin julkaisussa. Teidän avullanne selvisimme tästä vaikeasta kaudesta ja Kampparit pystyy toimimaan ja kehittymään jatkossakin.

Hyvää kesän odotusta!

Kimmo Huotelin

Leave a Reply