Harri on toiminut jääpalloerotuomarina yli kaksikymmentä vuotta tuomiten kansallisella pääsarjatasolla yli 300 ottelua ja kansainvälisiä pelejäkin alun toistakymmentä.

    Jääpallon lisäksi Järvinen on toiminut jalkapallon parissa erotuomarina noin 25 vuoden ajan, sekä erilaisissa hallinto-, koulutus- ja järjestötehtävissä parinkymmenen vuoden ajan.

    Harri on vuosia kerännyt tietoja erotuomarien toiminnasta ja arkistoinut niitä tuleville sukupolville. Idea historiikin tekemisestä syntyi Harrille jo 2000–luvun alkupuolella. Se jäi pöytälaatikkoon, kunnes vuoden 2007 aikoihin se tuli uudelleen esiin, kun kerholle alettiin järjestää 25-vuotisjuhlia.

    JVek:n puheenjohtaja Mika Mutanen kysyi silloin, että voisiko Harri kirjoittaa menneistä erotuomarivuosista tulevan 25-vuotisjuhlan kunniaksi. Silloin Harri ryhtyi kokoamaan historiikkia valmiiksi.

    Näin syntyi upea historiikki Jääpallon Valioerotuomareista, jota on paljon hyödynnetty nykyisten Valioerotyomareiden kotisivujen sisällössä. Harrin panostus näkyy sivuilla laajana jäsen- ja kerhohistorian teksti- sekä kuvasisältönä.